IZJAVA O PRIVATNOSTI

1. UVOD  

GRAND HOTEL LAV d.o.o. je trgovačko društvo sa sjedištem u Podstrani, Grljevačka 2/A, OIB: 44693068925, MBS: 060185094 (dalje u tekstu skraćeno: GHL) koje se u smislu Opće uredbe o zaštiti podataka (EU) 2016/679 od dana 27.04.2016. godine (SL EU L 119 od 04.05.2016., ispravak L 127/2 od 23.05.2018.; dalje u tekstu skraćeno: GDPR) i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (N.N. 42/2018; dalje u tekstu skraćeno: Zakon) smatra voditeljem obrade osobnih podataka.

GHL se bavi ugostiteljskom djelatnosti u Podstrani, pri čemu prvenstveno pruža usluge smještaja u Hotelu Le Méridien Lav, te usluge pripreme i usluživanja hrane i pića.

Ovom izjavom želimo transparentno i javno pojasniti koje osobne podatke GHL prikuplja, na koji način i u koju svrhu, koja su Vaša prava, te druge pojedinosti značajne za obradu i zaštitu osobnih podataka.

Vaše podatke obrađujemo u skladu s GDPR-om i Zakonom, te drugim važećim zakonima i propisima.

Za sva Vaša pitanja, komentare i zahtjeve za ostvarivanja prava u vezi Vaših osobnih podataka možete nas kontaktirati na koji od sljedećih načina:

  1. e-mailom na adresu: dpo@lemeridiensplit.com;
  2. pismom na adresu: GRAND HOTEL LAV d.o.o., Grljevačka 2/A, 21 312 Podstrana, s naznakom „n/r službenika za zaštitu osobnih podataka“.

 

2. DEFINICIJE

U ovoj izjavi se koriste sljedeći izrazi koji prema GDPR-u imaju sljedeće značenje:

– „osobni podaci” znači svi podaci koji se odnose na pojedinca čiji je identitet utvrđen ili se može utvrditi („ispitanik”); pojedinac čiji se identitet može utvrditi jest osoba koja se može identificirati izravno ili neizravno, osobito uz pomoć identifikatora kao što su ime, identifikacijski broj, podaci o lokaciji, mrežni identifikator ili uz pomoć jednog ili više čimbenika svojstvenih za fizički, fiziološki, genetski, mentalni, ekonomski, kulturni ili socijalni identitet tog pojedinca;

„obrada” znači svaki postupak ili skup postupaka koji se obavljaju na osobnim podacima ili na skupovima osobnih podataka, bilo automatiziranim bilo neautomatiziranim sredstvima kao što su prikupljanje, bilježenje, organizacija, strukturiranje, pohrana, prilagodba ili izmjena, pronalaženje, obavljanje uvida, uporaba, otkrivanje prijenosom, širenjem ili stavljanjem na raspolaganje na drugi način, usklađivanje ili kombiniranje, ograničavanje, brisanje ili uništavanje.

 

3. KAKO PRIKUPLJAMO OSOBNE PODATAKE 

GHL može prikupljati Vaše osobne podatke na sljedeće načine:

  1. ako ugovarate odnosno koristite naše usluge;
  2. ako nas kontaktirate – primjerice ako ispunite prijavu i/ili rezervaciju na našoj internetskoj stranici www.lemeridienlavsplit.com/hr, internetskoj stranici www.lemeridien.com/split, internetskoj stranici www.marriott.com, internetskoj stranici www.recuperaspa.com ili internetskoj stranici www.grandhotellav.com, ili ako nam putem e-maila ili na koji drugi način dostavite zahtjev za smještaj u Hotelu Le Méridien Lav ili za neku drugu uslugu koju GHL pruža ili se na gore navedenim Internet stranicama prijavite za primanje obavijesti (newsletter) ili zatražite dostavu predračuna ili ponude i slično ili zatražite kakve druge informacije ili nas kontaktirate iz kojeg drugog razloga;
  3. ako sudjelujete jednom od programa nagrađivanja organiziranom kod GHL-a;
  4. ako sudjelujete u našoj anketi, nagradnoj igri, marketinškoj kampanji ili slično, primjerice odgovaranjem na pitanja, unosom podataka i dr.;
  5. ako posjetite odnosno pretražujete naše internetske stranice kao i internetsku stranicu grupe kojoj pripadamo;
  6. ako koristite naše aplikacije za mobilne uređaje (primjerice, Le  Méridien Lav aplikaciju);
  7. ako posjetite odnosno pratite naše stranice preko društvenih mreža ili slično ili ste na istima izvršili određenu aktivnost odnosno interakciju preko društvenih mreža, primjerice Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, LinkedIn, Tripadvisor, TumbIr, i dr.;  
  8. ako su nam treće osobe proslijedile Vaše osobne podatke na dopušten način, primjerice putničke agencije, posredničke agencije za rezervaciju smještaja ili druga društva ili ih prikupljamo iz javno dostupnih registara ili drugih baza podataka;
  9. ako nam date privolu za korištenje Vaših fotografija preko društvenih mreža ili slično, primjerice Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, LinkedIn, Tripadvisor, TumbIr, i dr.
  10. ako se nađete u perimetru snimanja sigurnosnih kamera odnosno video nadzora u i oko Hotela Le Méridien Lav.

Ako Vi nama dostavljate osobne podatke drugih osoba, Vi jamčite da za takvo otkrivanje odnosno dostavu imate potrebno ovlaštenje i/ili privolu te iste osobe čije nam podatke dostavljate.

Vaše osobne podatke obrađujemo i putem video nadzora odnosno sigurnosnih kamera koje su postavljene u i oko Hotela Le Méridien Lav radi osiguranja radi osiguranja zaštite i sigurnosti osoba i imovine za vrijeme boravka u Hotelu Le Méridien Lav, te sprječavanja i otkrivanja počinjenja kaznenih djela i prekršaja, otuđenja i oštećenja imovine. Možemo obrađivati video zapis na kojem ste zabilježeni, a što može uključivati isto tako i druge osobe koje se zateknu u Vašoj blizini unutar perimetra snimanja.

Pristup video zapisima imaju samo odgovorne osobe GHL-a, prvenstveno odjel osiguranja i odjel ljudskih resursa, a u iznimnim slučajevima se pristup i uvid u video zapise može odobriti našem poslovnom partneru zaduženom za tjelesnu i tehničku zaštitu osoba i imovine, stoga postoji mogućnost da će i takav poslovni partner po potrebi imati uvid u video zapis.

U slučajevima predviđenim važećim zakonima i propisima, i nadležna tijela Republike Hrvatske mogu imati uvid u video zapise.

  1. VRSTE OSOBNIH PODATAKA KOJE PRIKUPLJAMO  

U okviru obavljanja poslovne djelatnosti GHL prikuplja odnosno obrađuje osobne podatke svojih klijenata odnosno ugovornih strana i drugih pojedinaca, ovisno o slučaju, kao što su:

  1. ime i prezime, adresa prebivališta/boravišta (ulica i kućni broj, grad i poštanski broj, država), broj telefona i/ili mobitela i/ili telefaksa, e-mail adresa;
  2. putovnica, osobna iskaznica ili drugi identifikacijski dokument izdan od strane nadležnog državnog tijela i njegov broj;
  3. osobni identifikacijski broj (OIB) ili drugi identifikacijski broj;
  4. mjesto, država i datum rođenja, državljanstvo, spol, interni broj prijave;
  5. broj i kontrolni broj kreditne ili druge kartice;
  6. drugi potrebni podaci koji se tiču plaćanja (uvjeti plaćanja, brojevi računa, eventualno odobreni popusti i slično);
  7. podaci prikupljeni putem sigurnosnih kamera postavljenih u i oko Hotela Le Méridien Lav;
  8. podaci o lokaciji, ako je primjenjivo i ako ste isto omogućili;
  9. IP adresa;
  10. tehnički podaci (broj posjeta našoj Internet stranici i dr.);
  11. povijest korištenih usluga.

Vodimo se time da prikupljamo samo one osobne podatke koji su nam nužni za postizanje određene zakonite svrhe obrade.

 

  1. SVRHA OBRADE OSOBNIH PODATAKA

Vaše osobne podatke prikupljamo i obrađujemo kako bismo:

  1. ispunili svoje ugovorne obveze i pružili Vam usluge koje ste naručili odnosno ugovorili;
  2. ispunili obveze propisane važećim zakonima i propisima;
  3. upravljali našim programima nagrađivanja;
  4. dostavili Vam informacije i/ili ponude i/ili drugo što ste Vi od nas tražili;
  5. dostavili Vam informacije o novostima (newsletter);
  6. upravljali i proveli ankete i/ili nagradne igre i/ili marketinške kampanje ili slično;
  7. upravljali, analizirali i administrirali naše Internet stranice;
  8. upravljali, analizirali i administrirali naše stranice na društvenim mrežama;
  9. osigurali zaštitu i sigurnost osoba i imovine i iz drugih sigurnosnih razloga na području Hotela Le Méridien Lav.

 

  1. PRAVNA OSNOVA OBRADE OSOBNIH PODATAKA  

Izvršavanje ugovora

Ako ugovarate odnosno koristite naše usluge, od Vas ćemo prikupljati i obrađivati osobne podatke kako su gore navedeni u svrhu pružanja usluge smještaja u Hotelu Le Méridien Lav ili drugih usluga koje pružamo, te izvršavanja poslovnih procesa koji uključuje i rješavanje zahtjeva klijenata kao korisnika usluga. Ako ste ugovorili odnosno koristite naše usluge, nužno je da prikupimo osobne podatke koji se odnose na Vas kako bismo bili u mogućnosti ispuniti naše ugovorne obveze i pružati Vam usluge koje ste naručili odnosno ugovorili.

Poštivanje i izvršavanje pravnih obveza

Mjerodavni zakoni i propisi koji se primjenjuju na području Republike Hrvatske propisuju i nama kao izvršitelju odnosno voditelju obrade nameću određene obveze koje zahtijevaju da prikupljamo i obrađujemo određene osobne podatke u zakonom određene svrhe, te da iste u određenim slučajevima i dostavljamo nadležnim tijelima.

Primjerice, Vaše ime i prezime, spol, mjesto, država i datum rođenja, vrsta i broj identifikacijskog dokumenta, adresa prebivališta/boravišta, su nam potrebni kako bismo Vaš boravak u propisanim rokovima prijavili i odjavili nadležnoj turističkoj  zajednici, što je jedna od naših zakonskih obveza.

Legitimni interes

U određenim slučajevima imamo legitimni interes za prikupljanje i obradu Vaših osobnih podataka.

Vašu IP adresu prikupljamo i obrađujemo jer smatramo da je naš legitimni interes zaštititi se od prijevara i zaštititi odnosno osigurati sigurnost, ali isto tako te podatke koristimo kako bismo analizirali, između ostalog i u statističke svrhe, posjećenost i korištenje naše Internet stranice.

Vaše osobne podatke obrađujemo i putem video nadzora odnosno sigurnosnih kamera postavljenih u i oko Hotela Le Méridien Lav jer imamo legitimni interes radi osiguranja zaštite i sigurnosti osoba i (Vaše) imovine, sprječavanja i otkrivanja počinjenja kaznenih djela i prekršaja, te otuđenja i oštećenja imovine.

Ako ste naš klijent odnosno već koristite naše usluge, ili ste naš poslovni partner, Vaše ime i prezime, broj telefona i/ili mobitela i/ili telefaksa, te e-mail adresu koristimo radi slanja obavijesti o novostima (newslettera), marketinških poruka, obavijesti o uslugama i/ili pogodnostima, i to sve jer smatramo da za isto imamo legitimni interes. Važno je naglasiti da se u svakom trenutku možete odjaviti s takve liste primatelja.  

Privola

U određenim slučajevima možemo prikupljati i obrađivati Vaše osobne podatke samo ako ste za isto dali privolu. Važno je napomenuti da imate pravo povući privolu u svakom trenutku na način da nas kontaktirate kako je predviđeno u članku 1. ove izjave (Uvod i naši kontakt podaci).

Vaše ime i prezime, broj telefona i/ili mobitela i/ili telefaksa, te e-mail adresu koristimo radi slanja obavijesti o novostima (newslettera), marketinških poruka, obavijesti o uslugama i/ili pogodnostima, ako ste se prijavili za primanje takvih sadržaja odnosno ako ste nam za to dali privolu.

  1. DIJELJENJE VAŠIH OSOBNIH PODATAKA

Određene osobne podatke koje prikupimo možemo otkriti onim subjektima koji poduzimaju određene radnje u naše ime ili nam pružaju određene usluge, primjerice računovodstvo, odvjetnici i drugi, a koji se u smislu GDPR-a smatraju izvršiteljima obrade.

Izvršitelj obrade može biti subjekt koji u dovoljnoj mjeri jamči provedbu odgovarajućih tehničkih i organizacijskih mjera na način da je obrada u skladu sa zahtjevima iz GDPR-a i da se njome osigurava zaštita prava ispitanika. Dakle, u navedenim slučajevima su ti subjekti odnosno izvršitelji obrade vezani i ograničeni ugovorom o obradi podataka koji su sklopili s nama i koji određuje koje Vaše osobne podatke pojedini izvršitelj može odnosno smije obrađivati i u koju svrhu.

Određene osobne podatke koje prikupimo možemo otkriti Marriott Grupi u okviru našeg poslovanja pod franšizom Marriott-a te programa i servera Marriott sustava. Važno je naglasiti da imamo legitimni interes za takav prijenos Vaših osobnih podataka jer isti može biti nužan radi sklapanja ili izvršavanja ugovora sklopljenog između nas i Marriott-a i/ili Vas budući da se određeni podaci kod GHL-a pohranjuju i dalje obrađuju u navedenim programima te je navedeno i u Vašem interesu, a sve u skladu s odredbama GDPR-a i pozitivnim propisima koji uređuju zaštitu osobnih podataka. S obzirom na to da se navedeni serveri Marriott sustava nalaze u Njemačkoj, ali i u SAD-u kojima raspolaže društvo koje ispunjava uvjete prema Europsko-američkom sustavu zaštite privatnosti („Štit privatnosti“), Vaši podaci su i u tom slučaju zaštićeni te se poštuju svi zahtjevi propisani GDPR-om kao i pravila privatnosti donesena na razini Marriott-a.

Za više informacija i članove Marriott Grupe posjetite i https://www.marriott.com/about/privacy.mi.

Vaše podatke možemo otkriti pouzdanim poslovnim partnerima, bez čijih usluga ne bismo bili u mogućnosti pružati svoje usluge ili dio usluga, primjerice ako se radi o autorizaciji kreditnih i debitnih kartice u stvarnom vremenu.

Određene osobne podatke koje prikupimo smo dužni otkriti nadležnim tijelima kada je takva obveza predviđena mjerodavnim zakonima i propisima ili potrebno radi zaštite naših prava, imovine ili sigurnosti.

Pravo pristupa osobnim podacima prikupljenim putem video nadzora imaju samo ovlaštene osobe GHL-a odnosno izvršitelja obrade koji djeluje u ime i za račun GHL-a.

 

  1. POVEZNICE (Links)

Na našoj internetskoj stranici (www.lemeridienlavsplit.com odnosno www.grandhotellav.com) možete naći poveznice na internetske stranice trećih koje postavljamo jer smatramo da bi mogle biti  potrebne ili korisne za naše klijente.

Napominjemo da su internetske stranice na koje stavljamo poveznice izvan dosega ove izjave i ne možemo za iste snositi bilo kakvu vrstu odgovornosti jer su to stranice trećih i na njih se primjenjuju njihova pravila i uvjeti zaštite osobnih podataka.

 

  1. KOLAČIĆI (Cookies) I IP ADRESE

Naša internetska stranica koristi kolačiće da bi radila ispravno i da bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja naše stranice u svrhu poboljšavanja Vašega iskustva pregledavanja, što znači da naša internetska stranica mora na Vaše računalo, mobilni telefon ili drugi uređaj, spremiti malu datoteku (tzv. kolačići). Kolačići spremljeni na Vaš uređaj nam omogućavaju da Vas prepoznamo na različitim internetskim mjestima, uslugama, uređajima i/ili sesijama pregledavanja, te da bi se pohranile određene informacije i Vaše preferencije.

Prije spremanja kolačića obvezni smo zatražiti Vaš pristanak, a obavijest o kolačićima i upit za pristanak se pojavljuju kada otvorite našu internetsku stranicu. Ako odbijete odnosno onemogućite korištenje kolačića, možda nećete moći koristiti neke od funkcionalnosti naše internetske stranice ili njezinog dijela.

Kolačići se mogu postaviti i ako koristite društvene mreže, ako posjetite odnosno pratite naše stranice preko društvenih mreža ili slično ili ste na istima izvršili određenu aktivnost odnosno interakciju (primjerice „like“, „comment“, „share“) preko društvenih mreža, primjerice Facebook, Twitter, Instagram, YouTube i dr.

Preferencije i postavke kolačića mogu biti različite, ovisno o uređaju, operativnom sustavu i internetskom pretraživaču koji koristite. Za više informacija posjetite www.allaboutcookies.org i www.youronlinechoices.eu.

Podatke o Vašoj IP adresi prikupljamo prvenstveno iz sigurnosnih i tehničkih razloga, ali i u svrhu statistike i analize te unaprjeđenja kvalitete naših usluga koje Vam pružamo.

Općenito o načinu na koji Google koristi podatke prikupljene s naše internetske stranice posjetite https://policies.google.com/privacy/google-partners?hl=en.

 

  1. ČUVANJE OSOBNIH PODATAKA I ZADRŽAVANJE

Vaše osobne podatke nećemo čuvati duže nego što je nužno za ispunjavanje odnosno postizanje svrhe u koju su prikupljeni. U pravilu ćemo osobne podatke ugovornih strana čuvati trajno, osobne podatke osoba koje su se prijavile za primanje obavijesti (newsletter) – do odjave s liste primatelja odnosno povlačenja privole, osobne podatke osoba koje su nas kontaktirale iz nekog razloga – dok traje komunikacija, itd.

Kada nam Vaši osobni podaci više ne budu nužni odnosno prestane osnova za njihovu obradu, izbrisat ćemo ih iz našeg sustava odnosno uništit ćemo dokumentaciju u kojoj su isti sadržani, ovisno o slučaju.

Prethodno navedeno se ne primjenjuje ako je mjerodavnim zakonima i/ili propisima za pojedinu svrhu propisan duži rok čuvanja osobnih podataka ili je to potrebno i/ili dozvoljeno iz kojeg drugog razloga.

 

  1. SIGURNOST

U pogledu sigurnosti i zaštite Vaših osobnih podataka nastojimo primijeniti odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere kako bismo ih zaštitili. No unatoč tome, nažalost, nitko ne može jamčiti da je prijenos ili pohrana ili kakav drugi sustav ili mjera vezano za osobne podatke 100% siguran.

Kod GHL-a ne postoji automatizirano donošenje odluka odnosno GHL kroz svoje sustave ne obavlja automatizirano profiliranje i odlučivanje.

 

  1. OBAVIJESTI (Newsletter) I MARKETINŠKE PORUKE

Obavijesti i marketinške poruke ćemo Vam slati ako ste nam za to dali privolu odnosno u skladu s našim legitimnim interesom kako bismo Vas obavještavali o našim proizvodima i uslugama. Privolu možete u svakom trenutku povući na način da nas kontaktirate kako je predviđeno u članku 1. ove izjave (Uvod i naši kontakt podaci) ili se možete jednostavno odjaviti s liste primatelja putem opcije „unsubscribe“ ili „odjava“ na našoj internetskoj stranici.

 

  1. VAŠA PRAVA U VEZI OSOBNIH PODATAKA

Prema GDPR-u imate određena prava u vezi s Vašim osobnim podacima koja su navedena u nastavku. Svoja prava možete ostvariti u svakom trenutku na način da nas kontaktirate kako je predviđeno u članku 1. ove izjave (Uvod i naši kontakt podaci).

Pravo na pristup

Imate pravo tražiti i dobiti od nas kao voditelja obrade potvrdu obrađuju li se Vaši osobni podaci te ako se takvi osobni podaci obrađuju, pristup osobnim podacima i informacijama, u skladu s člankom 15. GDPR-a.

Pravo na ispravak

Imate pravo zahtijevati od nas kao voditelja obrade ispravak osobnih podataka koji se na Vas odnose, a koji su netočni ili nepotpuni.

Pravo na brisanje (Pravo na zaborav)

Imate pravo zahtijevati od nas kao voditelja obrade brisanje osobnih podataka koji se na Vas odnose, a mi ćemo iste obrisati bez nepotrebnog odgađanja ako je ispunjen koji od uvjeta iz članka 17. stavka 1. GDPR-a.

Pravo na brisanje osobnih podataka nije apsolutno pravo i ono ne nadilazi naše obveze koje proizlaze iz mjerodavnih zakona i propisa. Dakle, u određenim situacijama nećemo biti u mogućnosti obrisati osobne podatke u mjeri u kojoj je njihova obrada nužna.

Pravo na ograničenje obrade

Imate pravo zahtijevati od nas kao voditelja obrade ograničenje obrade svojih osobnih podataka ako:

  1. ospori točnost osobnih podataka, na razdoblje kojim se nama kao voditelju obrade omogućuje provjera točnosti osobnih podataka; ili
  2. obrada je nezakonita i protivite se brisanju osobnih podataka te umjesto toga tražite ograničenje njihove uporabe; ili
  3. mi kao voditelj obrade više ne trebamo osobne podatke za potrebe obrade, ali ih Vi tražite radi postavljanja, ostvarivanja ili obrane pravnih zahtjeva; ili
  4. ste podnijeli prigovor na obradu očekujući potvrdu nadilaze li legitimni razlozi nas kao voditelja obrade Vaše razloge.

Pravo na prenosivost

Imate pravo zahtijevati i zaprimiti od nas kao voditelja obrade osobne podatke koji se odnose na Vas, a koje ste nam pružili u strukturiranom, uobičajeno upotrebljavanom i strojno čitljivom formatu te imate pravo prenijeti te podatke drugom voditelju obrade, ako su ispunjeni uvjeti iz članka 20. stavka 1. GDPR-a.

Pravo na prigovor

U svakom trenutku imate pravo podnijeti prigovor na obradu Vaših osobnih podataka koja se temelji na legitimnom interesu zbog Vaše specifične situacije, osim ako su razlozi za izvršenje takve obrade jači od prava na zaštitu osobnih podataka.

Pravo na pritužbu nadzornom tijelu

Obrađivat ćemo Vaše podatke u skladu s GDPR-om, drugim mjerodavnim zakonima i propisima te primjenjivati organizacijske i tehničke mjere za zaštitu osobnih podataka.

Međutim, ako smatrate da Vaše osobne podatke obrađujemo na nezakonit način i smatrate da ne možete zajedno s nama naći rješenje Vaše situacije, imate pravo podnijeti pritužbu nadzornom tijelu, odnosno Agenciji za zaštitu osobnih podataka sa sjedištem u Zagrebu, Martićeva 14.

Za više informacije možete posjetiti službenu stranicu www.azop.hr.

 

  1. UPUTE ZA OSTVARENJE PRAVA ISPITANIKA

Za sva Vaša pitanja, komentare i zahtjeve za ostvarivanja prava u vezi Vaših osobnih podataka, a naročito prava iz članka 13. ove izjave, možete nas kontaktirati na načine navedene članku 1. ove izjave (Uvod i naši kontakt podaci).

Molimo Vas da prilikom podnošenja zahtjeva za ostvarivanje kojeg od Vaših prava iz članka 13. ove izjave jasno navedete što je predmet Vašeg zahtjeva i na koji se osobni podatak odnosi. Imajte na umu da ćemo morati provjeriti Vaš identitet prije nego li postupimo po Vašem zahtjevu, i to iz razloga naše i Vaše sigurnosti, stoga postoji mogućnost da Vas povratno kontaktiramo u vezi Vašeg zahtjeva.

Svaki zahtjev ćemo razmotriti i nastojati postupiti po istome u razumnom roku. Molimo da imate na umu da određene okolnosti mogu uzrokovati određeni vremenski odmak u postupanju, primjerice ako zaprimimo veći broj zahtjeva u istom vremenskom periodu.

Ako ste zahtijevali ostvarenje nekog prava, primjerice brisanje ili ste povukli privolu, postoji mogućnost da zadržimo osobne podatke ili dio osobnih podataka koje smo prikupili jer potreba za time proizlazi iz zakona i obveza ili za to postoji nužnost iz određenih drugih razloga, primjerice da bismo dovršili kakvu transakciju započetu prije podnošenja zahtjeva.

Za sva eventualna pitanja i informacije glede obrade Vaših osobnih podataka i ostvarivanja Vaših prava možete kontaktirati i našeg službenika za zaštitu osobnih podataka, i to:

  1. e-mailom na adresu: dpo@lemeridiensplit.com;
  2. pismom na adresu: GRAND HOTEL LAV d.o.o., Grljevačka 2/A, 21 312 Podstrana, s naznakom „n/r službenika za zaštitu osobnih podataka“.

 

  1. IZMJENE I DOPUNE IZJAVE O PRIVATNOSTI

Kao voditelj obrade ćemo pratiti stanje po pitanju zaštite osobnih podataka i po potrebi unaprjeđivati mjere za zaštitu i druga bitna pitanja, stoga zadržavamo pravo s vremena na vrijeme izmijeniti i/ili dopuniti ovu izjavu.

O izmjenama i/ili dopunama ove izjave ćemo Vas obavijestiti objavom na našoj Internet stranici na kojoj možete naći važeću verziju izjave.

U Podstrani dana 24.05.2018. godine