The Final Touch – anticelulitni program

Med Contour Multipower

Program se sastoji od 6 tretmana Med Contour uređajem, 3 presoterapije/limfne drenaže i 3 anticelulitne masaže.

Ako već godinama pokušavate “istopiti” one tvrdoglave masne naslage kojih se nikako ne možete riješiti bez obzira na dijetu i fizičku aktivnost, ovaj program je za Vas! Ne samo što ćemo ultrazvučno tretirati salo koje Vas muči, u program ćemo uključiti i limfnu drenažu te anticelulitne masaže.
Presoterapija, tj. limfna drenaža ubrzat će izbacivanje štetnih tvari iz tijela i smanjiti zadržavanje vode. Osim brojnih zdravstvenih pogodnosti, limfna drenaža svoju popularnost duguje i trenutnom efektu mršavijeg izgleda upravo zbog izbacivanja viška tekućine. Kako u RE:CUPERI ništa ne prepuštamo slučaju, u ovaj paket smo odlučili dodati i anticelulitne masaže!

RE:CUPERA Wellness & Spa centar hotel lav
Soba za tretmane u RE:CUPERA Wellness & Spa centru

Kako djeluje Med Contour?

Med Contour Multipower je novi, specijalno razvijeni ultrazvučni uređaj koji neinvazivnom metodom dubinski uklanja celulit i masno tkivo, zateže kožu te oblikuje tijelo. Takav učinak omogućava kombinacija niske i visoke ultrazvučne frekvencije. Visoku frekvenciju omogućuju dvije snažne glave ultrazvuka integrirane u aplikator, vakuum i posebna sonda za limfnu drenažu. Energija iz dvije ultrazvučne glave spaja se u potkožju i uništava masne stanice bez oštećenja kože ili tkiva.

Kako bi dodatno intenzivirali razgradnju masnih naslaga, celulita i potaknuli izbacivanje viška tekućine iz tijela, u ponudu smo dodali i tradicionalne anticelulitne masaže te limfnu drenažu. Osim što se koristi u procesu mršavljenja, limfna drenaža je učinkovita za poboljšanje prokrvljenosti i izbacivanja štetnih supstanci iz tijela.

Za sve upite možete nam se obratiti putem maila: recuperaspa@lemeridiensplit.com ili popunite dolje prikazani obrazac kako bi Vas naš tim kontaktirao.

Ožujak ’22 – Anticelulitni program

UPITI I REZERVACIJE

Napomena: popust je već uračunat na navedene cijene.

RE:CUPERA Wellness & Spa dio je hotela Le Meridien Lav, Split. Jedan je od najvećih wellness centara u Dalmaciji te pruža moderne tretmane ljepote kao što su Med Visage, Med Contour, Mikrodermoabrazija i dr., kao i tradicionalne spa usluge poput bazena, sauna, parne kupelji i masaža.

Posjetite RE:CUPERU i jednostavno se opustite! Naš terapeuti će se pobrinuti za sve drugo.