Manikura i pedikura

Njega noktiju za žene i muškarce.

Vrijeme je za lijepe i oblikovane nokte! Naša nova ponuda uključuje manikuru i/ili pedikuru s Magaret Dabbs proizvodima za njegu, kao i posebnu nagradu za sve koji se odluče na obje usluge.

Manikura by RE:CUPERA

Manikura u trajanju od 60 minuta uključuje njegovanje i oblikovanje zanoktica te oblikovanje i lakiranje noktiju. Kako bi i Vaša koža zablistala, manikura uključuje i nanošenje završne njege – Margaret Dabbs losion za ruke. Losion sadrži hidratizirajuće i anti-ageing sastojke kao što je ulje konoplje i morske alge čija je sposobnost zadržavanja vode nepremostiva.

Pedikura by RE:CUPERA

Za pedikuru ćete također trebati izdvojiti oko 60 minuta. Osim što njegujemo zanoktice i oblikujemo nokte, posebnu pažnju poklanjamo uklanjanju zadebljane kože koja nije samo estetski problem, već i zdravstveni. Pukotine koje se stvaraju u suhoj i gruboj koži mogu biti izvor boli, ali i prilika bakterijama i gljivicama da se uvuku pod Vašu kožu i time izazovu još više problema.
Nakon što njegujemo kožu i oblikujemo nokte, nanosimo lak po Vašem izboru kao i Margaret Dabbs losion za stopala. Ključni sastojak je organsko australsko emu ulje koje je poznato po svojim nevjerojatnim ljekovitim svojstvima, lako se upija, ne izaziva iritacije te ima protuupalna i antigljivična svojstva.

Dodatne pogodnosti

Ako se odlučite za oba tretmana, na poklon dobivate Margaret Dabbs proizvod po Vašem izboru. Na raspolaganju Vam stoji linija proizvoda Fabulous hands i Fabulous feet. Losioni za ruke i noge, krema za ruke sa zaštitnim faktorom, serumi, kreme, ulja i još!

Manikura i pedikura 2022

UPITI I REZERVACIJE

Napomena: popust je uključen u prikazanu cijenu.

RE:CUPERA Wellness & Spa dio je hotela Le Meridien Lav, Split. Jedan je od najvećih wellness centara u Dalmaciji te pruža moderne tretmane ljepote kao što su Med Visage, Med Contour, Mikrodermoabrazija i dr., kao i tradicionalne spa usluge poput bazena, sauna, parne kupelji i masaža.

Posjetite RE:CUPERU i jednostavno se opustite! Naš terapeuti će se pobrinuti za sve drugo.