AKTUALNE PONUDEDecember 07, 2021

Izvrsne ponude u prosincu!

Intezivna masaža tijela

Idealno je vrijeme za posjet našem spa centru stoga smo za Vas pripremili posebne ponude dnevnih paketa po promotivnim cijenama.

Provedite cijeli dan uživajući u masaži, saunama, bazenu ili jacuzziju. U ponudi je nekoliko paketa tako da svatko može pronaći nešto što mu odgovara. Svaki paket sastoji se od masaže ili više njih, korištenja termalne zone, Jacuzzija i bazena. Opustite se u našoj termalnoj zoni gdje Vas očekuje nekoliko sauna i parnih kupelji, Experience tuševi i grijane ležaljke.

RE:STORE & RE:COVER

Ovaj paket uključuje intenzivnu masažu u trajanju od 50 minuta koja djeluje na krute, napete mišiće te Vas momentalno oslobađa boli i napetosti. Bez obzira je li zbog redovitog vježbanja ili previše sati provedenih za uredskim stolom, Vaše tijelo može lako postati kruto, napeto i bolno.
Cijena: 400 Kuna / 50 minuta

COUPLES RE:TREAT

U paket je uključena masaža s esencijalnim uljima, koja osim što opušta mišiće i njeguje kožu, idealan je način za opuštanje s voljenom osobom.
Cijena: 700 Kuna / 50 minuta

RE:BALANCE

Doživite našu specijalnu 30 minutnu RE:CUPERA masažu te Margaret Dabbs Supreme manikuru ili pedikuru. Odvojite vrijeme za sebe, a njegu Vaših ruku ili nogu prepustite našim vrijednim terapeutima.
Cijena: 800 Kuna

*Ponude vrijede do kraja godine.