Posebna ponuda za Međunarodni Dan Žena

Hammam soba

Za ovogodišnji Međunarodni Dan Žena pripremili smo posebnu ponudu za pripadnice nježnijeg spola.

Želja nam je provesti Vas kroz najbolje što imamo i pružiti Vam što više – state of the art termalnu zonu, opuštajuće masaže, unutarnji bazen (25 m) s whirlpool efektom, digitalnu analizu kože lica (VISIA) i naravno, poklon paket kozmetike koji ćemo ostaviti kao iznenađenje.

Grupni paket za tebe i prijateljicu(e) povodom Dana žena zamislili smo na slijedeći način:

Termalna zona je Vaša!

Cijeli dan imate na raspolaganju termalnu zonu i korištenje unutarnjeg bazena. Na raspolaganju Vam je 5 vrsta sauna – finska, parna, infracrvena bio sauna, aroma essence parna kupelj i Thalasso parna kupelj.  Ako moramo izdvojiti jednu, to je Thalasso kupelj u kojoj je manja temperatura nego kod klasičnih sauna, dok je zrak ispunjen otopinom slane vode koja blagotvorno djeluje na disanje i zdravlje bronhijalnih kanala. I da…jednostavno prelijepo izgleda. 😊 Izbor je na Vama.

Thalasso parna kupelj

 

Tko je ikad rekao Ne masaži? 

Dok kombinirate ulazak u saune, guštanje u bazenu, relaksaciju u whirlpool-u… naši terapeuti Vas čekaju za tailor made RE:CUPERA masažu u trajanju od 50 minuta. Ona je prvenstveno opuštajuća masaža koja će Vam pomoći da se osjećate bolje.  Masaža potiče cirkulaciju i limfni sustav na lučenje štetnih tvari. Vi birate tempo – opuštajuća, srednjeg ili jakog intenziteta.

Dan žena bez brige o ljepoti? Neće ići!

Re:Cupera nije samo wellness & spa već i beauty oaza, stoga za sve Vas koji se odlučite na grupni paket, omogućit ćemo Vam VISIA digitalnu analiza lica.

Snimanje VISIA uređajem bilježimo ključne vizualne informacije za šest područja koja utječu na ten: bore, mrlje, pore, jednakosti kože (varijacije boja tonusa kože), porfirini (dokazi bakterija u porama) i UV mrlje (karakteristične za tzv. foto oštećenja koje se javljaju zbog pretjeranog izlaganja suncu). Kad ste već cijeli dan kod nas, zašto ne saznati detaljno stanje lica koje Vam itekako može pomoći u odabiru adekvatne njege kod kuće?

Re:Cupera visia

Jesmo li još nešto zaboravili?  Da! Pri dolasku očekuje Vas čaša pjenušavog vina uz poklon paket kozmetike. (obećamo, svidjet će Vam se 😉)

Grupni paket još jednom

  • Cjelodnevno korištenje termalne zone i bazena
  • Tailor made RE:CUPERA masaža u trajanju od 50 minuta
  • VISIA digitalna analiza kože
  • Poklon paket kozmetike
  • Čaša šampanjca kao znak dobrodošlice

Cijena: 350,00 kn po osobi.  Za kupnju grupnog paketa potrebno je minimalno dvije osobe. Paket možete iskoristiti u periodu od 06.- 08. ožujka (od petka do nedjelje).

Ako smo nešto zaboravili ili nije jasno, javite nam se u inbox, na broj 021 500 400, ili na mail recuperaspa@lemeridiensplit.com

Drage naše, sretan Vam Međunarodni dan žena i želimo da ga proslavite po Vašem guštu!

 

Booking Form - dan žena

REZERVACIJE I UPITI

Leave a Reply