BLOGMarch 17, 2020

Privremeno zatvaranje

Dragi članovi,

Odgovorno poslovanje, a samim time sigurnost i zdravlje gostiju, članova i zaposlenika, je temeljna vrijednost naše obitelji okupljene oko RE:CUPERA Wellness & Spa te hotela Le Meridien Lav. Stoga smo sukladno smjernicama Svjetske zdravstvene organizacije za suočavanje s koronavirusnom bolesti (COVID-19) i prijedlozima Zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite, odlučili u periodu od 18. ožujka do 15. travnja 2020. zatvoriti naš RE:CUPERA Wellness & Spa.

Nadamo se da razumijete našu odluku, osobito zato što ne želimo dovoditi u rizik vaše zdravlje te zdravlje gostiju i zaposlenika. U narednim danima pratit ćemo smjernice nadležnih institucija i kriznog stožera te Vas obavještavati o svim događanjima i budućim odlukama.

Svim našim članovima automatski ćemo zamrznuti članstvo za navedeni period, kao i sve druge ugovorne obaveze. Također, svi dogovoreni tretmani biti će otkazani. Ukoliko ste unaprijed platili određenu uslugu, ista će biti izvršena nakon otvorenja.

Za sva pitanja na raspolaganju će Vam biti voditelj RE:CUPERA Wellness & Spa, gospodin Gabrijel Videc. Možete ga kontaktirati putem telefona: 091 4444 092; ili elektronske pošte: gabrijel.videc@lemeridiensplit.com.

Iskoristit ćemo ovu priliku kao podsjetnik da su zdravlje i sigurnost najvažniji te Vas pozivamo da se ponašate odgovorno, mislite na svoje zdravlje i zdravlje Vaših najbližih, prateći preporuke kriznog stožera.

Zahvaljujemo na razumijevanju te se radujemo ponovnom, skorašnjem susretu u našem i Vašem RE:CUPERA Wellness & Spa.

S poštovanjem,

RE:CUPERA Wellness & Spa

Hotel Le Méridien LAV

 

Leave a Reply

Vaša Email Adresa Required fields are marked *