Programi za lice

Kako bi Vam se maksimalno prilagodili na individualnoj bazi, pripremili smo za Vas nekoliko programa terapije lica. Nakon konzultacija, uz korištenje digitalne analize lica s VISIA uređajem, uz naše profesionalno i educirano osoblje te pažljivog osluškivanja Vaših želja, usmjeravmo Vas u najbolji i najoptimalniji program za potrebe Vašeg lica. Ovi programi su preventivnog karaktera, a ujedno i potiču proaktivnost u nastojanjima postizanja dugovječnosti i zdravlja kože lica i vrata. Ugodite svom licu na najbolji način.

MED VISAGE & MIKRODERMOABRAZIJA

 • Digitalna analiza kože lica s modernim VISIA uređajem
 • 2 dnevne ulaznice za korištenje spa & wellness sadržaja
 • Esencijalna kupka
 • Pranje i feniranje kose
 • 6 Med Visage (tzv. nekirurško zatezanje lica) tretmana ili REVIDERM mikrodermoabrazije (kombiniranje se određuje nakon konzultacija)

Cijena: 3300kn

The Facial.

Jedinstven tretman u trajanju od 100 minuta kreiran za Vas od našeg RE:CUPERA tima koji pruža višestruke efekte za ljepotu i zdravlje lica u jednom.

Kreirali smo jedinstveni tretman lica koji u sebi sadrži kombinaciju vrhunske tehnologije poput mikrodermoabrazije (Reviderm Skin Peeler) i radio frekvencije (Med Visage) uz korištenje Valmont proizvoda za njegu lica.

POSTUPAK

 1. Valmont Purity Line
 2. Clarifying Pack
 3. Skin peeler + Silver spray
 4. Purifying pack
 5. Med Visage
 6. Collagen mask
 7. DNA SERUM
 8. SPF 50 Restoring Perfection
 9. Eye – C Gel

Cijena: 1 200 kuna

The Hyper Face 

Jedinstven tretman u trajanju od 80 minuta kreiran za Vas od našeg RE:CUPERA tima koji pruža višestruke efekte za ljepotu i zdravlje lica u jednom.

Kreirali smo jedinstveni tretman lica koji otklanja probleme s hiperpigmentacijom koristeći vrhunsku tehnologiju poput mikrodermoabrazije (Reviderm Skin Peeler) i radio frekvencije (Med Visage), uz korištenje Valmont kozmetike – Expert of Light.

POSTUPAK

 1. Illuminating foamer + toner
 2. Clarifying pack
 3. Skin peeler + silver spray
 4. Catalyst C mask/Purifying pack
 5. Illuminating toner
 6. Med Visage
 7. Clarifying infusion
 8. Clarifying surge
 9. Spf 50

Cijena: 900 kuna

Leave a Reply