FITNESSJanuary 29, 2019

GRUPNI TRENINZI

Vježbanje i briga o vlastitom tijelu nije samo trend nego i način života.

Rekonstrukcijom Fitness centra Le Méridien Lav želi svojim klijentima pružiti ne samo novi i moderniji izgled prostora, nego nove programe koji na potpuno nov, učinkovit i zanimljiv način daju odgovore na sve potrebe zdravog načina života. Svatko tko želi ne samo lijepo izgledati već i usvojiti sva potrebna znanja kako voditi brigu o svom tijelu pronaći će nešto u našoj bogatoj ponudi.

Nudimo grupne te individualne programe treninga.

U ponudi grupnih treninga nudimo:

  • TRX CLASS
  • FUNKCIONALNI TRENING
  • PILATES
  • TRAMPOLIN CLASS (jedinstveni program treninga u Splitu i okolici)

 

TRX CLASS

Trening kojim se razvija snaga, izdržljivost, fleksibilnost, ravnoteža, koordinacija. U ovom treningu sve mišićne skupine na tijelu rade kao cjelina. U treningu se koristi vlastita težina, odnosno sila gravitacije za početnike i razni rekviziti za napredne vježbače. Vježbe se izvode u pokretu, statično, te kombinacijom.

FUNKCIONALNI TRENING

Trening kojim se istovremeno utječe na razvoj što većeg broja motoričkih i funkcionalnih sposobnosti, te na smanjenje masnog tkiva i povećanje mišićne mase. Funkcionalni trening olakšava izvođenje svakodnevnih aktivnosti, smanjuje opasnost od ozljeda i posljedično, značajno poboljšava kvalitetu života!

PILATES

Trening s izometričnim vježbama koje se izvode vrlo lagano, bez naglih pokreta te traže izdržljivost. Treba spomenuti da pilates nije lakši za izvedbu od drugih popularnih oblika tjelovježbe. Kod ovog vježbanja mišićni volumen se ne pojačava, već postaje elastičan, vretenast i gibak. Pilates je namijenjen ljudima koji žele poboljšati svoje zdravlje, sportsku pripremu, ili žele ispraviti loše i pogrbljeno držanje tijela.

TRAMPOLIN CLASS

Jedinstveni program treninga uz pomoću kojeg podižete kondiciju na višu razinu, sagorijevate višak masti, jačate ligamente i zglobove te mišiće cijelog tijela. U treningu se osim trampolina, koriste razni rekviziti kako bi trening bio zanimljiviji i učinkovitiji.

Treningom na trampolinu moguće je sagorjeti 405 kalorija u 30 minuta.

NASA – ina istraživanja su pokazala da je 68% učinkovitiji od trčanja.

PRIVATNI TRENINZI

Za sve vas koji želite vježbati s osobnim trenerom, na raspolaganju su vam naši educirani treneri s višegodišnjim iskustvom u radu s raznim dobnim skupinama i profilima ljudi. Cijena individualnog treninga je 200 kn po satu, a termini se usklađuju prema vašim potrebama.

Za više detalja kontaktirajte nas na e-mail: recuperaspa@lemeridiensplit.com ili na telefon: 021 500 400

Leave a Reply

Vaša Email Adresa Required fields are marked *