BEAUTYOctober 01, 2019

FACE LAB – RE:JUVENATE

Face Lab Re:Juvenate tretmani lica

Očistite, hidratizirajte i omekšajte ten s jednim od naših obnavljajućih tretmana za lice koji ćemo prilagoditi Vašim potrebama. Cijena uključuje analizu kože lica s VISIA aparatom, pristup termalnoj zoni, korištenje unutarnjeg bazena, fitnesa te po jedan zdravi snack i čaj. Jedinstveni tretmani lica u hotelu Le Meridien Lav Split.

Ultimate Aromatherapy facial

(Pomlađuje; Hidratizira; Matira; Umiruje)

Tretman dizajniran da odgovori potrebama Vaše kože. Kombinacija najfinijih eteričnih ulja i biljnih ekstrakta primjenjuje se posebnim tehnikama masaže, kako bi se koža obnovila, ostavljajući ten glatkim i sjajnim. Ovaj tretman lica može trajati i 80 minuta. U tretmanu od 80 minuta dodatno se nanosi maska prema izboru terapeuta. Svi proizvodi od Aromatherapy Associates koji se koriste u ovom tretmanu su dostupni za kupnju.

Cijena: 50/80 min – 400/550 kn


Ku Nye Face therapy

(Njeguje; Hidratizira; Obnavlja)

Ku Nye tretman lica jača i obnavlja oštećenu kožu lica. Terapeuti koriste tehniku sporih i opuštajućih pokreta, utemeljenu na principima tibetanskog rituala Ku Nye. Na lice se nanose mlijeko i tonik koji čiste i balansiraju kožu. Nakon toga se radi pilling s kojim ujedno skidamo rožnati sloj, dok hranimo kožu i činimo je glatkom. Zatim s Ku Nye Face Oil (ulje za lice) izvodimo masažu koja stimulira meridijane. Primjenjuje se effleurage tehnika masaže lica, akupresura i tople pinde koje blagotvorno djeluju na opuštanje Vašeg uma. Za kraj se nanosi maska od lavande i meda organskog podrijetla koja umiruje i hrani Vaše lice.

Cijena: 60 min / 500 kn


Source des bisses by Valmont

(Hidratizira; Njeguje; Pomlađuje)

Tretman djeluje kao duboko hidratizirajuća kupka, koža se ponovno obnavlja i puni, bore su vidljivo i trajno smanjene. Koža je savršeno hidratizirana, pomlađena i glatka. Proces tretmana: nakon uklanjanja ostataka šminke, Valmontovi terapeuti nanose hidratizirajuću masku na kožu pri čemu nježno masiraju lice. Ovaj korak poboljšava učinkovitost eksfolijacije, olakšavajući uklanjanje mrtvih stanica kože koje se nakupljaju na dehidriranoj koži. Osim nanošenja vrhunskih pripravaka, ovaj tretman sadrži dvostruku masažu lica. Ovaj tretman može trajati i 75 minuta, ukoliko se nanosi regenerativna kolagenska maska.

Cijena: 45/75 min – 700/900 kn

 


Booking Form

REZERVACIJE I UPITI

Napomena: popust je već uračunat na navedene cijene.
:
Radno vrijeme za tretmane od 8:00 do 20:00 sati.

Leave a Reply