BEAUTYOctober 01, 2019

RE:TREAT TRETMANI

Thalasso parna kupelj

Idealno je vrijeme za posjet našem spa centru stoga smo za Vas pripremili posebne ponude dnevnih paketa po vrlo pristupačnim cijenama. Provedite cijeli dan uživajući u masaži, saunama, bazenu ili jacuzziju. U ponudi je nekoliko paketa tako da svatko može pronaći nešto što mu odgovara. Svaki paket se sastoji od masaže ili više njih te konzultacija s našim terapeutima o Vašim potrebama i željama, besplatnog korištenja termalne zone gdje se možete opustiti u nekoj od sauna ili parnih kupelji te isprobati naše Experience tuševe. Nakon svakog tretmana dobivate smoothie ili čaj, po izboru. Također, na raspolaganju su Vam jacuzzi i unutarnji bazen.

RE:STORE & RE:COVER

Ovaj paket uključuje duboko obnavljajući tretman posebno dizajniran za napete, umorne i bolne mišiće. Bez obzira na to je li zbog redovitog vježbanja ili zbog previše sati provedenih za uredskim stolom, Vaše tijelo može lako postati kruto, napeto i bolno ako ga izlažete velikim naporima. Intenzivna masaža djeluje duboko na krute, napete mišiće te Vas momentalno oslobađa boli i napetosti.

Cijena: 400 kn / 50 minuta


COUPLES RE:TREAT

U paket je uključena masaža s esencijalnim uljima, koja osim što relaksira mišiće i njeguje kožu, idealan je način za opuštanje s voljenom osobom. S terapeutom se možete dogovoriti o intenzitetu masaže.

Cijena: 700 kn / 50 minuta


RE:BALANCE

Uživajte u svim čarima spa centra i doživite našu specijalnu 30 minutnu RE:CUPERA masažu te Margaret Dabbs Supreme manikuru ili pedikuru. Odvojite vrijeme za sebe, opustite se uz masažu, a njegu Vaših ruku ili nogu prepustite našim vrijednim terapeutima.

Cijena: 800 kn


Booking Form

REZERVACIJE I UPITI

Napomena: popust je već uračunat na navedene cijene.
:
Radno vrijeme za tretmane od 8:00 do 20:00 sati.

Leave a Reply