Više o tretmanu

Hammam ritual odvija se u parnoj sauni u kojoj se kontinuirano zagrijavaju klupe i zidovi. Kako je turska sauna vlažnog tipa, cijeli prostor ispunjen je vodenom parom koja pozitivno djeluje na pore kože.

Ritual počinje s nanošenjem sapunice marokanskog (crnog) sapuna od eukaliptusa na cijelo tijelo. Potrebno je desetak minuta da sapun od eukaliptusa prodrije u kožu te da je omekša. Proces se nastavlja s rukavicama trljačicama (kessa gloves) s kojima se odstranjuje mrtvi sloj kože te zatim slijedi ispiranje i nanošenje ljekovitog blata koje potiče cirkulaciju, detoksikaciju te hrani kožu.

Nakon što blato odstoji nekoliko minuta, slijedi pranje kose te ispiranje tijela. U sat vremena Hammam rituala osjećat ćete se revitalizirano dok će vaša koža biti nahranjena i glatka. Hammam ritual pogodan je za parove jer se masaža odvija u sobi za dvoje.

Preporučena temperatura: 37-40 °C.

Napomena: Poslije rituala poslužit ćemo čaj koji će Vam nadoknaditi izgubljenu tekućinu i osvježiti tijelo.

 

 

Zdravstvene pogodnosti

  • Opušta i smiruje
  • Oslobađa tijelo od toksina
  • Poboljšava zdravlje kože
  • Pomaže kod nesanica

Zatražite konzultacije

Vi ste u središtu pozornosti. Za sve usluge nudimo konzultacije kako bismo saznali više o Vašim potrebama i željama. Transformacija Vaše kože ili tijela počinje ovdje.

Pošaljite upit
This site is registered on wpml.org as a development site.