Više o tretmanu

Ako Vas muči zadebljanje peta s ispucanom kožom, problemi kod urastanja noktiju, gljivice ili jednostavno Vaša stopala imaju neugodan miris, Supreme Pedikura Margaret Dabbs oslobodit će Vas navedenih problema.

Supreme pedikura počinje obradom stopala na suho radi dobivanja realnog stanja oko viška kože. Supreme Pedikura je svojevrsni ritual: kreće se od lijeve noge i malog prsta pa do palca.  Prvo se skraćuju i oblikuju nokti te nanosi Margaret Dabbs serum koji hrani nokat i zanoktice. Serum sadrži i ekstrakt zelenog čaja koji ima antigljivična svojstva te dodatno omekšava višak kože koji se odstranjuje.

Tretman se odvija s turpijom od nehrđajućeg čelika gdje se za svakog klijenta posebno koriste nastavci za turpijanje (replacement pads). Nakon prve faze skidanja viška kože, slijedi namakanje stopala u hranjivoj kupki Margaret Dabbs Foat Soak. Tretman nastavljamo s nanošenjem pilliga Foot Mousse koji u sebi sadrži palmants kamenja s kojima se skida dodatni sloj kože i dodatno omekšava kožu. Nakon toga sve se ispire s masažnim pokretima te se nanosi završna krema.

Završnu kremu birate prema vlastitim potrebama: to može biti suho ulje (Foot oil); hranjivi losion (Foot Lotion) ili krema s višestrukim djelovanjem (Foot Hygienic Cream). Za one koji odaberu Foot Hygienic Cream preporuča se dodatno korištenje kod kuće.

Svi pripravci koji se koriste u Supreme Pedikuri su dio linije Margaret Dabbs Fabulous Feet, te su dostupni za kupnju u našem spa centru.

Tretman traje sat vremena, a moguće je dodatno zatražiti lakiranje noktiju s organskim Margaret Dabbs lakovima.

 

Zdravstvene pogodnosti

  • Njegovana i hidratizirana stopala
  • Lijepi i oblikovani nokti
  • Olakšanje za umorne noge

Zatražite konzultacije

Vi ste u središtu pozornosti. Za sve usluge nudimo konzultacije kako bismo saznali više o Vašim potrebama i željama. Transformacija Vaše kože ili tijela počinje ovdje.

Pošaljite upit