Više o tretmanu

Essential Pedikura obavlja se na suho dok se namakanje u tekućini odvija tek pri kraju tretmana. Razlog zašto se pedikura obavlja na suho je taj što daje bolji uvid u stanje kože, višak kože te bolje rezultate.

Tretman započinje sa skraćivanjem i oblikovanjem noktiju. Zatim se uređuju zanoktice s posebnim serumom koji hrani kožicu i nokat, dok djeluje na učinkovitije skidanje mrtvog sloja kože.

Nakon toga se obrađuju pete, također na suho. Koristimo nehrđajuću turpiju na koju se za svakog klijenta stavlja posebni dodatak (replacement pads).

Skida se višak kože s peta i kako se pedikura odvija na suho, dobiva se detaljan uvid i odstranjuje se sva nepotrebna koža. Zatim slijedi ispiranje i masaža nogu uz nanošenje ulja ili kreme, prilagođene prema Vašim potrebama.

Svi pripravci koji se koriste u Essential Pedikuri dolaze od Margaret Dabbs.

Trajanje tretmana iznosi 40 minuti.

Dodatno je moguće zatražiti lakiranje noktiju s organskim Margaret Dabbs lakovima, CND Vinnie Lux trajnim lakom (do 14 dana trajanja) i CND Shellac lakom za nokte.

 

Zdravstvene pogodnosti

  • Njegovana koža
  • Oblikovani nokti
  • Lijepa i uređena stopala

Zatražite konzultacije

Vi ste u središtu pozornosti. Za sve usluge nudimo konzultacije kako bismo saznali više o Vašim potrebama i željama. Transformacija Vaše kože ili tijela počinje ovdje.

Pošaljite upit