AKTUALNE PONUDEFebruary 02, 2021

Laserska epilacija – trajno uklanjanje dlačica

Laserska epilacija

Zbog velikog interesa za ovu ponudu, odlučili smo produžiti njenu dostupnost!

Dolaskom hladnijih dana nastupa idealno vrijeme za trajno uklanjanje onih dosadnih dlačica koje depilacijom samo privremeno nestanu. Uz naš GP Fast Laser riješiti ćete se problema s dlačicama i uživati u svilenkasto glatkoj koži!

Odaberite paket od 6 tretmana laserske epilacije CIJELOG TIJELA i uz to ostvariti veliku uštedu!

6 tretmana cijelog tijela po cijeni od 875 Kn po tretmanu može biti Vaše.

GP Laser Fast

Za početak bi voljeli naglasiti kako u RE:CUPERA Wellness & Spa centru koristimo GP Laser Fast uređaj. Ovu stavku smatramo izrazito važnom za sve koji su ozbiljno razmišljali o laserskoj epilaciji. Riječ je o uređaju koji ima izrazito precizne valne duljine lasera. Ova preciznost je bitna jer osim kraćeg broja ponavljanja tretmana, to znači i da rad uređaja možemo prilagoditi određenom fototipu kože.

Laser za epilaciju
GP Laser Fast u RE:CUPERA Wellness & Spa centru

Nedavno su se na tržištu pojavili IPL uređaji koji se mogu kupiti u maloprodaji i samostalno koristiti kod kuće. No, važno je naglasiti kako IPL i laser zapravo nisu ista stvar. IPL koristi više svjetlosnih zraka različitih valnih duljina, što zapravo znači manju preciznost, veći broj ponavljanja tretmana i općenito loši rezultati kod tamnijih tipova kože.

Epilacija cijelog tijela

Uz ovu ponudu ne trebate se ograničavati na odabir samo jedne regije tijela. Odaberite bilo koja područja na tijelu koja želite tretirati: noge, bikini, leđa (muškarci), ruke, prsa (muškarci), brada, nadusnice, zalisci, pazusi… Odabir je na Vama!

Za 5 250 Kn, riješite ih se zauvijek i ostarite velike uštede.

Kako bismo Vam još bolje dočarali o kojem iznosu je riječ, navest ćemo primjer epilacije cijelih nogu. Puna cijena jednog takvog tretmana iznosi 3 060 Kn. Takvih 6 tretmana bi platili 18 360 Kn!

Jedna dodatna ponuda koju smo odlučili podijeliti je samo jedan tretman epilacije cijelog tijela za 1 000 Kn.  Jedan tretman je dovoljan kako biste se stekli iskustvo iz prve ruke o laserskoj epilaciji ili pak ponovili još jedan tretman ako su Vam se pojavile neke posebno tvrdoglave dlačice.

Vrijeme

Ako Vas zanima koliko vremena trebate izdvojiti za epilaciju cijelog tijela, ne brinite, jer postupak traje relativno kratko. Kada bi se odlučili epilirati baš sve regije tijela, trebali bi izdvojiti oko 60 minuta ili 20 minuta ako se radi o cijelim nogama.  

Još jedan detalj koji bi trebali znati je da ćete na tretmane epilacije dolaziti jedanput mjesečno, odnosno svaka tri do četiri tjedna.

Epilacija cijelog tijela

UPITI I REZERVACIJE

Napomena: popust je već uračunat na navedene cijene.