BEAUTYMarch 13, 2019

UMIJEĆE ŽIVLJENJA

Pridružite nam se 27.3. na ekskluzivnom druženju i doznajte sve o Vašem tijelu, nutricionizmu te vrhunskoj kozmetologiji.

Ljepota i zdravlje su uvijek išli ruku pod ruku. Kao nikad prije, zbog svih društveno socioloških utjecaja, potrebno se pažljivo brinuti o svom tijelu i načinu života. Upravo iz tog razloga organiziramo jedno ekskluzivno druženje u sklopu kojeg ćete imati priliku obaviti nutricionističko testiranje, napraviti kompjutersku analizu tijela, dobiti savjete o pravilnom načinu vježbanja, isprobati najmodernije kozmetološke uređaje te degustirati ukusne i zdrave obroke koje ćete odmah zavoljeti.

Med Contour Multipower

Poke bowl RE:FRESH

Na raspolaganju Vam je naše stručno osoblje:

Olivera Stričević – dipl.ing.preh.tehn. – nutricionist. Obavljat će nutricionistička testiranja i davati savjete o prehrani. Veliki je pobornik mediteranske prehrane i njenog pozitivnog utjecaja na dugovječnost.

Igor Graovac – dipl. kineziolog i fitness instruktor. Napraviti će kompjutersku analizu Vašeg tijela te Vam odgovoriti na sva pitanja o pravilnom načinu vježbanja. Igor ima dugogodišnje iskustvo suradnje s vrhunskim sportašima ali i amaterima.

Kozmetološki tehničari i terapeuti – Demonstrirati će Vam sve benefite modernih kozmetoloških uređaja. Naš tim se konstantno educira u svim poljima kozmetologije, a svi članovi imaju dugogodišnje iskustvo rada s vrhunskim brendovima.

Želja nam je predstaviti Vam sve koristi zdravog života kroz jedno interaktivno i edukativno druženje. Možete dobiti savjete vrhunskih stručnjaka, saznati više o Vašem zdravstvenom stanju te provesti jedno ugodno i zanimljivo popodne u druženju s prijateljicama.

Neka ovo druženje bude Vaš korak prema Umijeću življenja.

Važne informacije:

Dress code: čeka Vas ogrtač, ručnici i ključ za ormarić

Kad: 27.3.2019 od 17:00-21:00

Gdje: RECUPERA Spa & Wellness (hotel Le Méridien Lav)

Cijena: 200 kn po osobi (broj ulaznica je ograničen)

Booking Form - umijeće življenja

REZERVACIJE I UPITI

Leave a Reply

Vaša Email Adresa Required fields are marked *