AKTUALNE PONUDEFebruary 02, 2021

Veljača u RE:CUPERI

Tretmani lica i tijela po promotivnim cijenama.

U mjesec zaljubljenih ulazimo s posebnim ponudama na tretmane lica i tijela koji će Vašoj koži vratiti njegovani i mladoliki izgled.

Lice

Kombinacija Mikrodermoabrazije i Med Visagea namijenjena je borbi protiv hiperpigmentacije, začepljenih pora, opuštene kože i bora.  Preciznije, Mikrodermoabrazija je kontrolirani piling kože lica koji se radi uz pomoć čestica aluminijevog oksida. Posebni bonus ovog tretmana je što ga naše terapeutkinje kombiniraju s ultrazvukom, koji može biti hidratacijski ili anti-aging, ovisno što Vam je više potrebno.

Ultrazvuk nam pomaže u intenzivnijem prodiranju aktivnih sastojaka u kožu čime možemo dodatno stimulirati proizvodnju kolagena, ali i tretirati manja područja oko očiju.

Med Visage u RE:CUPERA Wellness & Spa centru

Med Visage je sustav koji kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju, te je još poznat i pod nazivom „nekirurški face lifting“. Tretman je u potpunosti bezbolan, premda možete očekivati osjećaj topline na području lica koje se trenutno tretira.

Ovaj paket se sastoji od kombinacije 4 Mikrodermoabrazije & Med Visage tretmana po vlastitoj želji. To znači da se možete odlučiti za npr. 3 Mikrodermoabrazije i 1 Med Visage.

Cijena ove ponude je 2 000 Kn.

Epilacija Trajno uklanjanje dlačica laserom
Laserska epilacija u RE:CUPERA Wellness & Spa centru

Tijelo

Trajno uklonite neželjene dlačice na cijelom tijelu uz pomoć laserske epilacije.

Samo ovaj mjesec, paket od 6 epilacija može biti Vaš za 875 Kn po tretmanu, što ukupno čini 5 250 Kn. Inače, puna cijena npr. epilacije cijelih nogu iznosi 3 060 Kn, što bi za šest tretmana bilo ukupno 18 360 Kn.

Ako ste ikada razmišljali o ovom tretmanu sada je idealno vrijeme za ostvarenje planova. Osim što ovaj paket sadrži 6 tretmana, što je većini ljudi dovoljan broj ponavljanja kako bi se postigli trajni rezultati, trenutno je zima. Ovo naglašavamo kao važnu stavku jer se nikako ne preporučuje izlaganje tretirane kože UV zrakama. To naravno nije trajno, nego je potrebno dati koži malo vremena da se oporavi od mikrooštećenja kako ne bi došlo do stvaranja hiperpigmentacijskih mrlja.

Kao dodatni bonus u sklopu laserske epilacije, u veljači možete dobiti jedan tretman cijelog tijela za 1 000 Kn. Ovime se možete uvjeriti u djelovanje lasera kao i dobiti osobni uvid. Također, jedan tretman je dobra opcija za sve koji su u prošlosti tretirali kožu laserom i sada im je potreban taj jedan tretman kako bi uklonili pojedine tvrdoglave dlačice koje su se možda vratile.

Veljača 2021

UPITI I REZERVACIJE

Napomena: popust je već uračunat na navedene cijene.