AKTUALNE PONUDESeptember 15, 2020

Najam teniskih terena + dnevna wellness ulaznica

Tenis + wellness ponuda

Teniskih terena za najam ima diljem Splita i Dalmacije. Zašto onda doći na partiju tenisa u RE:CUPERA Wellness & Spa?

Razloga je više.

Naši teniski tereni nalaze se svega par metara od plaže te su osvijetljeni za igru po noći. Za razliku od većine terena u bližoj okolici na kojima je zemljana podloga, na našim terenima je (hard-court) podloga, ista ona kao na profesionalnim ATP turnirima. A kad se dobro umorite slijedi relaksacija kakvu možete doživjeti jedino kod nas.


Tenis, bazeni i saune

Najam teniskih terena + dnevna wellness ulaznica iznosi 150,00 kn po osobi te uključuje:

  • Sat vremena najma teniskih terena uz reket i loptice
  • Cjelodnevno korištenje unutarnjeg, vanjskog bazena i sauna
  • Pristup teretani i fitness centru
  • Besplatan parking u hotelskoj garaži
Unutarnji bazen
Re:cupera teretana
Teretana

Zagrijavanje u teretani prije izlaska na teniske terene, osvježenje u bazenu prije ili poslije partije, sauna za kraj…na Vama je kako ćete isplanirati Vaš dan kod nas.

Tenis je igra za (minimalno) dvoje

Cijena dnevne ulaznice za jednu osobu iznosu 150,00 kn i uključuje 1 sat najma teniskih terena. Da ne bi bili sami na terenu, Vaš teniski partner dužan je također kupiti dnevnu ulaznicu za sebe, ali u tom slučaju, na raspolaganju su Vam 2 sata terena.

Ako ste veće društvo i volite igrati u parovima, svaka osoba mora platiti cijenu ulaznice od 150,00 kn ali u tom slučaju na raspolaganju Vam je čak 4 sata teniskih terena. Ukratko – koliko osoba na terenu, toliko sati imate teniski teren na raspolaganju.


Rezervacija teniskih terena

Najam teniskih terena dostupan je svakim danom, od 06 – 22 sati. Termin možete rezervirati mailom na: recuperaspa@lemeridiensplit.com, na broj 021 500 400 ili popunite obrazac ispod.

Teniski tereni + wellness ulaznica

REZERVACIJE I UPITI

Napomena: popust je već uračunat na navedene cijene.