Novi retA tretman by REVIDERM

REVIDERM kozmetika

Potpuno novi tretman lica namijenjen zreloj koži s vidljivim znakovima starenja, od danas je dostupan u našem spa centru. Riječ je o retA tretmanu koji je dostupan po promotivnoj cijeni od 800 Kuna.

Tretman koji obiluje retinoatima

Vjerojatno ste već upoznati sa snažnim anti-ageing učinkom vitamnina A (retinola), ali i iritacijom kože kojeg često uzrokuje. Dermatolozi su ga nekada propisivali isključivo kao tretman protiv akni te su s vremenom uočili dodatne benefite – stvaranje kolagena.

Za razliku od retinola, REVIDERM je kreirao nove molekule koje izazivaju iste benefite, ali bez nuspojava. Riječ je o aldehid retinoatima koji potiču stvaranje vezivnog tkiva. U snagu ovih novih molekula može se uvjeriti korištenjem retA seruma. Naravno, kako bi učinak bio što intenzivniji, kreiran je retA tretman koji se sastoji od sljedećih koraka:

  1. Čišćenje lica odgovarajućim čistačem (prema tipu kože)
  2. Enzimatski piling uz enzyme peeling liquid + enzyme peeling paste
  3. Reviderm mikrodermoabrazija
  4. Reviderm UZV s patentiranom Contoure lift formulom
  5. Aplikacija skin rejuvenation mask
  6. Završna njega: retA+ serum i retA cream
REVIDERM krema, serum i maska za lice.
REVIDERM njega lica koju koristimo prilikom retA tretmana

retA serum & retA cream

REVIDERMOV serum posebno je nježan za kožu oko očiju te ga možete nanositi bez straha od iritacije. Ovaj serum preporučamo koristiti u sklopnu noće rutine njege lica. Glavni sastojci su retinoat i matribild koji obnavljaju vezivno tkivo. Također sadrži i vitamin B3 (niacinamid) koji posvjetljuje tamne mrlje te umanjuje crvenilo. Za intezivno vlaženje kože tu je hijaluronska kiselina koja će u nekoliko trenutaka vratiti u život dehidrirano lice. Serum ne sadrži mirise niti silikone.

Za razliku od seruma, retA krema se može koristiti tijekom cijelog dana. Idealna je njega za osjetljivu kožu i prevenciju prvih znakova starenja te je obogaćena vitaminom C.

Kako bi ste što dulje uživali u učinku tretmana i kozmetike, u RE:CUPERA Wellness & Spa centru možete kupiti retA serum i  kremu za 1 328 Kn te na poklon dobijete Skin rejuvenation masku koju također koristimo kao sastavni dio tretmana.

Za sve upite možete nam se obratiti putem maila: recuperaspa@lemeridiensplit.com ili popunite dolje prikazani obrazac kako bi nas naš tim kontaktirao.

RetA tretman

INQUIRIES AND RESERVATIONS

Note: the discount is already included in the listed prices.

RE:CUPERA Wellness & Spa dio je hotela Le Meridien Lav, Split. Jedan je od najvećih wellness centara u Dalmaciji te pruža moderne tretmane ljepote kao što su Med Visage, Med Contour, Mikrodermoabrazija i dr., kao i tradicionalne spa usluge poput bazena, sauna, parne kupelji i masaža.

Posjetite RE:CUPERU i jednostavno se opustite! Naš terapeuti će se pobrinuti za sve drugo.