RE:FORM Program kontroliranog vježbanja

Želite vježbati, postati fit, zdraviji, ali ne znate kako? Možda se sve to već i pokošavali, ali ste u jednom trenutku odustali jer ne vidite rezultat ili možda niste sigurni da vježbate ispravno?

Ako ste se pronašli u ovim pitanjima to samo znači da imate želju (što je već 50% cilja!) i jedino što Vam nedostaje je educirani trener.

No, vratimo se na početak. Pokušali ste sami trenirati, ali nešto je pošlo po zlu. Možda niste niti sigurne što točno! Samo znate da ste odustali. Tu se uključuju profesionalci, ili u našem slučaju mag. cin. Igor Graovac. Zašto Vam je potreban Igor? Iz mnogo razloga!

mag. nutr. Dragana Olujić i mag. cin. Igor Graovac

Za početak će odrediti Vaše početno stanje pomoću SECA analize sastava tijela. Iznimno je bitno znati inicijalni postotak masnog i mišićnog tkiva, količinu tekućine u tijelu, minimalni i maksimalni unos kalorija i dr. Sve ovo dati će nam uvid u Vaše zdravstveno stanje te stvoriti realistična očekivanja kada je u pitanju vidljivi napredak kojeg ćete ostvariti RE:FORM programom.

Što sve uključuje RE:FORM program kontroliranog vježbanja?

Ovaj program smo namjenili isključivo ženama! U studiju mogu biti najviše 4 žene istovremeno koje ostvaruju pravo na sljedeće benefite:

 • SECA analizu sastava tijela
 • 3 ili 4 x tjedno trening u trajanju od 50 minuta
 • korištenje ostalih wellness & spa sadržaja
 • personalizirani reduktivni jelovnik
 • korištenje ručnika
 • bočica Jana vode
 • besplatan parking

SECA analizu radimo prije početka programa, te nastavljamo praćenje Vašeg napretka kroz trajanje pograma. Ovim želimo osigurati ispravan pristup vježbanju i pratiti promjene koje se događaju u Vašem tijelu.

Važan doprinos pozitivnim promjenama daje i uravnotežena prehrana prilagođena individualnim potrebama i životnom stilu. Kako bismo Vam i u tome pomogli, sudjelovanjem u ovom programu dobit ćete i personalizirani reduktivni jelovnik kojeg za Vas izrađuje magistra nutricionizma Dragana Olujuć. Kod nas ćete popuniti upitnik o životnom stilu, prehrambenim navikama i preferencijama, a mi ga zajedno s podacima kojim dobijemo SECA analizom šaljemo mag. nutr. Dragani Olujić koja će izraditi plan prehrane.

Trening

Trening se sastoji od četiri faze:

 • zagrijavanje
 • funkcionali trening
 • pilates reformer
 • cardio

Naš trener je dovoljno obizran da će svakoj članici tima omogućiti i drugačiji radosljed treninga ako Vam to više odgovara. Primjerice, započeti s reformenima pa završiti s funkcionalnim teningom i sl.

Cilj funkcionalnog treninga je raditi na snagi, kooridinaciji, ravnoteži i mobilnosit. Vježbat ćete pomoću bučica, girja, medicinke, koristiti težinu vlastitog tijela i sl. Ovim treningom želimo potaknuti sagorjevanje potkožnog masnog tkiva.

Vježbanjem na pilates reformerima želimo potaknuti stabilnost i fleksibilnost koštano-mišićnog sustava. Uz reformere radimo kontrolirane pokrete kojima svjesno razvijamo određene skupine mišića koje ostanu zanemarene klasičnim treninzima. Također, ovim vježbama istežemo mišiće i tetive i time preveniramo ozljede.

Kako ne bismo zanemarli zdravlje Vašeg srca i krvožilnog sustava, dio treninga ćemo posvetiti samo cardio vježbama. Skipovi, stepovi, jaumping jacks, bicikl i dr. čekaju Vam u našem studiju.

Dodatne povlastice

Kao što smo već spomenuli, RE:FORM program uključuje korištenje wellness & spa sadržaja, što znači da imate na rapolaganju: teretanu, bazene, jacuzzi i saunu.

Prije dolaska, bezbrižno parkirajte automobil u garaži koja se nalazi desno od wellness centra.

Cijena

Cijena za RE:FORMER program, tri treninga tjedno (12 treninga mjesečno), iznosi 1 500 kuna.

Cijena za četiri treninga tjedno (16 treninga mjesečno) iznosi 1 900 kn.

Raspored treninga

Termin dogovorite pozivnom na broj 021 / 500 400 ili slanjem maila na recuperaspa@lemeridiensplit.com