Više o tretmanu

Ku Nye 5 Elements sadrži Ku Nye masažu tijela & Ku Nye masažu lica. Ritual je koncipiran na način da povrati energiju cijelom tijelu.

Ku Nye masaža je istočnjačka masaža sporog tempa, opuštajuća koja svojim djelovanjem budi meridijane tijela, potiče akupresuru i prazni limfne kanale. Tijekom masaže primjenjuju se vruće vrećice (pinde) s himalajskom soli, suhom lavandom i vrućim kristalima te se radi kaping i masaža s Ku Nye uljem. U Ku Nye masaži lica koristi se mlijeko, tonik, pilling, maska od lavande, med te eliksir od biljke Pasji trn, u svrhu poticanja cirkulacije i ojačanja staničnih stijenki.

Ku Nye ritual nije za osobe koje se žele riješiti zdravstvenih problema već je njegova svrha duboko opuštanje i otklanjanje napetosti u mišićima. U izvođenju rituala koriste se isključivo organski proizvodi Ila Cosmetics čiji su proizvodi i pripravci u potpunosti ručno pripravljeni i kod nas su dostupni za kupnju.

 

Zdravstvene pogodnosti

  • Potiče lučenje štetnih tvari iz tijela
  • Poboljšava cirkulaciju
  • Umanjuje bolove
  • Oslobađa od stresa

Zatražite konzultacije

Vi ste u središtu pozornosti. Za sve usluge nudimo konzultacije kako bismo saznali više o Vašim potrebama i željama. Transformacija Vaše kože ili tijela počinje ovdje.

Pošaljite upit