RE:CUPERA iskustvo

RE:CUPERA je istinska oaza za odrasle (posjetitelji ne smiju biti mlađi od 16 godina), stoga Vas molimo da pročitate naša pravila ponašanja. Mobilni telefoni ili drugi elektronski uređaji nisu dopušteni unutar spa prostora. Ako želite primiti poruku tijekom tretmana, molimo Vas obavijestite jednog od naših spa koordinatora kojima će biti drago pomoći Vam.

Koordinatori spa iskustva: Svi naši spa koordinatori su na raspolaganju kako bi Vam pomogli u kreiranju Vašeg jedinstvenog iskustva, od planiranja tretmana do odgovora na sva Vaša pitanja ili nedoumice.

Recepcija RE:CUPERA Wellness & Spa centra
Recepcija RE:CUPERA Wellness & Spa centra

Dolazak i pravila ponašanja

Preporučujemo da dođete 30 minuta prije dogovorenog tretmana; uživajte u toplim i hladnim prostorijama prije početka tretmana. Radi intenzivnijeg kretanja toksina u tijelu, koristite saunu, parnu kupelj ili whirlpool, koji će pročistiti dišne puteve, započeti proces čišćenja i zagrijati mišiće. Kako bi se temperatura tijela vratila u normalu, otuširajte se u ‘ledenom tušu’ ili uživajte u osvježavajućem hladnom napitku u salonu za opuštanje.

Molimo Vas, ostavite svoj nakit i druge vrijedne stvari u sefu Vaše sobe ili u hotelskom sefu. Svi tretmani će završiti u dogovoreno vrijeme, tako da sljedeći gost može početi s tretmanom na vrijeme.

Odjeća: Dobit ćete odgovarajuću odjeću i papuče za nošenje, te ormarić za svoje osobne stvari. Naši terapeuti će Vam objasniti što trebate nositi ili s čime se pokriti pri izvođenju pojedinih tretmana, no radi Vaše udobnosti, donje rublje se može nositi tijekom tretmana. Imajte na umu da su kupaći kostimi potrebni u nekim dijelovima spa centra.

Zdravstvena pitanja: Molimo da nas obavijestite o svim zdravstvenim stanjima/poteškoćama prilikom rezerviranja tretmana, npr. povišeni krvni tlak, srčano stanje, alergija ili trudnoća. Konzumacija alkohola se ne preporučuje prije, tijekom ili neposredno nakon tretmana.

Darovne kartice: Darovne kartice su dostupne za kupnju za sve spa usluge i pakete. Molimo Vas kontaktirajte spa recepciju za dodatne informacije.

Cijene: Sve cijene su u hrvatskim kunama.

Radno vrijeme: Svi tretmani su dostupni od 8 do 22 sata.

Otkazivanje rezervacija: Ako odgodite ili odustanete od svog zakazanog tretmana, molimo Vas, obavijestite spa recepciju najmanje 6 sati unaprijed kako biste izbjegli plaćanje.

Zakazivanje tretmana: nazovite +385 21 500 400 ili pošaljite e-mail na adresu info@recuperaspa.com. Preporučujemo da napravite rezervacije kako bismo se prilagodili Vašim željama.