Holistički pristup wellnessu

Započeti će s detaljnim konzultacijama o Vašim željama i potrebama, a zatim će Vas naši stručnjaci pomoći u pronalasku idealnog recepta za zdraviji i kvalitetniji život.

Zdravlje je mnogo više od same snage tijela, ono podrazumijeva kombinaciju raznih aspekata života, a naša filozofija se upravo bazira na tim aspektima. Točnije, bazira se na 8 dimenzija nužnih za zdravlje i zdrav način života.

8 dimenzija wellnessa

Za dug i sretan život potrebno je “njegovati” tj. prakticirati 8 dimenzija zdravlja. Naša filozofija se bazira na tih 8 dimenzija, a one su: tjelesna, emocionalna, intelektualna, duhovna, ekološka/prirodna, radna, društvena i repetitivna.

Vježbe yoge Žena i zalazak sunca Knjige Muškarac i žena trče na plaži Dimenzije wellnessa Ruke Žena i zalazak sunca Vježbe yoge

Tjelesna

Ono čega se prvo sjetimo kada pomislimo o zdravlju tijela je upravo tjelesno zdravlje. I to s dobrim razlogom, jer zdravlje našeg tijela je ključno za održavanje cjelokupne ravnoteže. Načelno govoreći upotpunjujući život sa fizičkom aktivnosti, održavanjem zdrave prehrane i dovoljnom količinom odmora i sna štitimo se od kroničnih bolesti i poboljšavamo kvalitetu života.

Svi tretmani

Emocionalna

Upravljanje vlastitim osjećajima i pozitivan pogled na okolinu, druge ljude i samog sebe dovodi do postizanja emocionalne ravnoteže. Omogućava nam da se uspješno borimo sa svim stresnim i neželjenim situacijama koje prolazimo kroz život.

Svi tretmani

Intelektualna

Dostizanje intelektualnog zdravlja prožeto je cjeloživotnim učenjem. Sudjelovanjem u kreativnim aktivnostima, učenjem novih stvari i proširivanjem znanja poboljšavamo pamćenje i obogaćujemo naš um.

Svi tretmani

Prirodna

Svakako je većina od nas iskusila kako boravak u prirodi na svježem zraku može imati opuštajući učinak. Priroda nam pruža mir koji poboljšava raspoloženje, koncentraciju, smanjuje nivo stresa i ujedno pozitivno djeluje na vitalnost.

Svi tretmani

Profesionalna

Ispunjavanje poslovnih zadataka usklađenih s našim vlastitim interesima, vještinama i vrijednostima dovodi do uspješnog i zadovoljnog života. Međutim, pri tom se ne misli samo na plaćeni posao već i na naše životne uloge (kao što je to uloga majke ili oca), hobije ili volonterski posao.

Svi tretmani

Društvena

U modernom svijetu koji nas okružuje komunikacija se sve više odvija preko ekrana, radni tjedan sve je duži, a rasporedi popunjeni. Međutim druženje s obitelji, prijateljima ili jednostavno osobama koje smo tek upoznali pozitivno utječe na zdravlje i ispunjava naš život. Stoga povećavanje vremena koje provodimo s drugima jedna je od najpristupačnijih strategija koje su nam dostupne.

Svi tretmani

Repetitivna

Posljednja 8 dimenzija izuzetno je bitna jer omogućava da ovakav pristup ima učinkovit i pozitivan utjecaj na Vaš život. Pozitivno razmišljanje i gledanje na svijet ključni su da bi sustav funkcionirao. Stoga vodimo se mišlju : „Kada počnemo duboko vjerovati, stvari će se početi dešavati“.

Svi tretmani

Duševna

Postizanje unutarnjeg mira ključna je karika u procesu stvaranja cjelokupne ravnoteže tijela i uma. Ona nas uči smirenosti, suosjećajnosti, opraštanju i zahvaljivanju. Pomaže ljudima da se na jednostavan način osjećaju bolje i povećaju svoje samopoštovanje.

Svi tretmani

Zatražite konzultacije

Vi ste u središtu pozornosti. Za sve usluge nudimo konzultacije kako bismo saznali više o Vašim potrebama i željama. Transformacija Vaše kože ili tijela počinje ovdje.

Pošaljite upit

Izdvojeni tretmani

Vratite energiju cijelom tijelu s našim posebnim tretmanima i ritualima. Tretmani koji pomlađuju, hidratiziraju, njeguju, detoksiraju ili unaprijeđuju zdravlje su puno više od običnih tretmana.

Med Contour Multipower

Prema riječima svjetski poznatih liječnika, Med Contour je DOKAZANO najbolja alternativa operativnoj liposukciji!

Presoterapija – Limfna drenaža

Limfnom drenažom se potiče brže izlučivanje štetnih tvari i viška tekućine iz tijela.

Med Visage

Inovativni sustav koji kombinira tehnologiju ultrazvuka i radiofrekvencije, poznat i kao nekirurško zatezanje lica. Tretman poboljšava teksturu, ton i elastičnost kože.

SVI TRETMANI