Dodatne usluge

Svi naši tretmani se izvode s nekim od najboljih kozmetičkih brandova na svijetu, kao što su Valmont, Charme d’Orient, Reverence de Bastien i Ila. Između ostalih u ponudi izdvajamo MedContour i Reviderm tretmane, lasersko uklanjanje dlačica, limfnu drenažu, grupno vježbanje te brojne usluge uljepšavanja kao što su tretmani za lice i tijelo, frizerske usluge i manikure/pedikure. Na raspolaganju Vam je i naš RE:FRESH bar s ponudom zdravih jela i napitaka.

Dnevna ulaznica

Dnevna ulaznica uključuje korištenje bazena, parnih sauna pri bazenima, whirpoola, fitness centra (teretana) i ručnika. Cijena dnevne ulaznice iznosi 40,00 €.

Za dodatni pristup termalnoj zoni koja sadrži finsku saunu, Bio Infracrvenu saunu, Aroma Essence parnu kupelj, Thalasso parnu kupelj, Experience tuševe i prostor za relaksaciju s grijanim ležajevima (tepidarij), dnevna ulaznica iznosi 45,00 €.

Djeca do 10 godina starosti plaćaju 50% iznosa ulaznice.

Zatražite konzultacije

Vi ste u središtu pozornosti. Za sve usluge nudimo konzultacije kako bismo saznali više o Vašim potrebama i željama. Transformacija Vaše kože ili tijela počinje ovdje.

Pošaljite upit