Kako funkcionira Med Visage

Med Visage, inovativni sustav koji kombinira tehnologiju ultrazvuka i radiofrekvencije, poznat i kao ne kirurško zatezanje lica. Med Visage  stimulira stvaranje novog kolagena i elastina, stanične mehanizme odgovorne za obnovu i regeneraciju tkiva te postiže prirodni efekt zatezanja lica.

Gdje pomaže Med Visage:

Med Visage je najučinkovitiji u sprječavanju prvih znakova starenja – opuštene kože na licu, vratu i dekolteu te u tretiranju bora. Uobičajena pojava u tridesetima je pojava nepravilnosti na licu i u tim godina većina naših klijenata  odlučuje se na prvi tretman Med Visage.

Dodatni razlog zašto je ovakav facelifting lica omiljena metoda pomlađivanja je to što se postiže lifting lica bez boli, bez neugodnosti, bez noža i nepredvidivih ishoda – Med Visage je u u punom smislu riječi nekirurško zatezanje lica. Osim cijelog lica moguće je tretiranje i pojedinih dijelova tijela poput čela, bore oko usana, obrazi, podočnjaci i kože na dnu vrata i dekoltea.

Je li Med Visage tretman prikladan za moje lice?

Jedna od glavnih barijera i nepoznanica kod izbora adekvatnog tretmana lica ogleda se u pitanju koje često imaju naši klijenti kada prvi put uđu u Re:Cuperu:”Da li je ovaj tretman za moje lice i hoće li mi pomoći?”

Tu nepoznanicu rješavamo uz VISIA digitalnu analizu lica koji izvodimo UVIJEK i prije svakog tretmana lica. Naime, preko VISIA analize dobivamo detaljan uvid u stanje Vašeg lica iz šest krucijalnih područja čije detalje provjeriti ovdje. Na osnovu dobivenih rezultata donosimo procjenu za tretiranje problema na licu te odabiremo adekvatni tretman. Jedno od zapažanja koja nam daje VISIA analiza lica jest ako je dermis lica dubinski oštećen, u tom slučaju Med Visage nije tretman za Vas.

Rezultati Med Visage tretmana

Sinergijski efekt Med Visage efikasan je izglađivanju bora, vraća sjaj licu i podiže tonus mišića. To je rezultat koji će te vidjeti nakon prvog tretmana, iako ovisno o stanju lica, u nekim slučajevima potrebno je izvesti više od jednog tretmana za prave rezultate.

Jedan od rezultata Med Visage tretmana je dugoročno anti-age djelovanje. Naime, učinak RadioFrekvencije (koji je dio tretmana Med Visage-a) je poticanje proizvodnje kolagena i elastina koji dugoročno daju mladoliki izgled lica.  Veća proizvodnja kolagena dugoročno pruža puniji i pomlađeniji izgled kože.

Prosječno trajanje iznosi oko 30 minuta te pruža osjećaj poput ugodne masaže – bez boli i neugodnosti. U videu ispod možete pogledati sve etape tretmana kojeg izvodimo u našem centru pored Splita.

 

Med Visage se odlično nadopunjuje s ostalim neinvazivnim tretmanima lica koji imaju za cilj hidratizaciju i tretiranje hiperpigmentacije.

 

Zdravstvene pogodnosti

  • Podizanje i zatezanje kože
  • Stimuliranje proizvodnje kolagena i elastina
  • Stimuliranje prokrvljenosti kože

Zatražite konzultacije

Vi ste u središtu pozornosti. Za sve usluge nudimo konzultacije kako bismo saznali više o Vašim potrebama i željama. Transformacija Vaše kože ili tijela počinje ovdje.

Pošaljite upit