Kako funkcionira Mikrodermoabrazija

Nježan i bezbolan postupak otklanjanja mrtvih stanica kože bez rizika od alergija i ožiljaka.

Zahvaljujući skidanju rožnatog sloja kože, ovaj tretman omogućuje bolju apsorpciju aktivnih sastojaka, zbog čega se preporučuje odraditi ga prije bilo kojeg tretmana lica.

Tretman Mikrodermoabrazije možete prepoznati i pod nazivom – dubinski piling kože. U našem centru svega par minuta od grada Splita postupak Mikrodermoabrazije izvodimo s česticama aluminijevog oksida koje uz tehnologiju vakuuma uklanjajuju površinski sloj kože. Ako kod nas niste isprobali ovaj tretman primijetit ćete slijedeće – u svakom tretmanu mikrodermoabrazije koristimo i Ultrazvuk (hidratacijski (dubinski) ili anti aging (površinski), koji omogućava dubinsko upijanje aktivnih sastojaka u kožu te potiče proizvodnju prirodnog kolagena koji dugoročno pruža mladoliki izgled lica. Također, zbog plitkog djelovanja Ultrazvuka moguće je efikasno i sigurno tretirati područje oko očiju i podočnjake.

Kada se primjenjuje Mikrodermoabrazija: 

Mikrodermoabrazija je pogodna kod problema s kožom kao što su akne, ožiljci od akni, hiperpigmentacija, UV oštećenja te kod sitnih nepravilnosti i bora. Iako se nakon prvog tretmana mogu primijetiti rezultati popust svježije i sjajnije kože,  za potpune rezultate kod većine korisnika potrebno je između 2 – 4 tretmana. Najbolji način određivanja koliko je zaista potrebno tretmana za Vaše lice jest da se neposredno prije prvog tretmana obavi VISIA digitalna analiza lica. VISIA digitalna analiza lica najmoderniji je uređaj za analizu kože lica, a kako je koristimo i u čemu nam sve pomaže, možete provjeriti u članku na našem blogu.

Boli li Mikrodermoabrazija i koliko traje vrijeme oporavka?

Mikrodermoabrazija je bezbolni tretmana i baš radi toga zasjenio je upotrebu kemijskih pilinga i ostalih invazivnih tretmana lica. Ovaj bezbolan postupak ne zahtijeva anestetik, a tijekom tretmana na licu možete osjetiti blagi osjećaj topline kao posljedicu djelovanja ultrazvuka koji ne prelazi granicu neugode. Maksimalna neugodnost koju možete osjetiti je osjećaj poput bockanja oštrim predmetom na koži. Što se tiče vremena oporavka, ono službeno ne postoji! Kako je Mikrodermoabrazija u potpunosti neinvazivan tretman, poslije izvođenja tretmana možete nastaviti sa svojim svakodnevnim aktivnostima i neposredno nakon uputiti se na event. Ono što možete očekivati nakon tretmana je blago crvenilo na licu.

Koje rezultate očekivati?

  • Omogućava bezbolno uklanjanje rožnatih (mrtvih)stanica kože i sitnih nepravilnosti
  • Dubinski njeguje kožu s enzimskih pilingom
  • Stimulira rast zdravih stanica u bazalnom dijelu kože
  • Stimulira proizvodnju prirodnog kolagena
  • Uklanja masnoću s kože i pruža blistavi sjaj bez crvenila

Za sve Vas koji niste isprobali tretmana Mikrodermoabrazije, pripremili smo kratki video koji će vas provesti kroz sve etape tretmana.

 

Sukladno Vašim potrebama, ,mikrodermoabrazijom možemo kontrolirati intenzitet tretmana. Raspon primjene je vrlo širok jer REVIDERM Skin Peeler može brzo i sigurno popraviti razne probleme vezane uz biološka oštećenja kože. Nakon ovog tretmana obvezna je upotreba SPF zaštitnog faktora zbog zaštite kože od UV zračenja.

Trajanje tretmana iznosi 70 minuta.

Svi proizvodi koji se koriste u ovom tretmanu dostupni su za kupnju u našem spa centru.

 

Zdravstvene pogodnosti

Mikrodermoabrazija je idealna za liječenje sljedećih indikacija:
• Hiperkeratoze
• Prije korištenja bilo kojeg aktivnog sredstva za obnovu kože
• Atrofičnosti i starenja kože
• UV svjetla i sunčanih kožnih oštećenja
• Poremećaja pigmentacije i mrlja
• Kožnih nečistoća i ožiljaka od akni
• Tretmana za strije i celulit
• Ožiljaka svih vrsta na licu i tijelu

 

Zatražite konzultacije

Vi ste u središtu pozornosti. Za sve usluge nudimo konzultacije kako bismo saznali više o Vašim potrebama i željama. Transformacija Vaše kože ili tijela počinje ovdje.

Pošaljite upit