Otkrijte Kraljevsko Hammam iskustvo

Kraljevsko Hammam iskustvo pogodno je za sve tipove kože, ali ako želite koži vratiti sjaj i elastičnost, ovaj tretman je idealan za Vas. Nakon kratkog tuširanja na kožu nanosimo marokanski crni sapun, a na vrhove kose arganovo ulje. Crni sapun biljna je pasta napravljena od saponificiranog maslinovog ulja, bogatog vitaminom E s dodatkom eteričnog ulja eukaliptusa. Zahvaljujući svom omekšavajućem djelovanju, pomaže pripremiti kožu za piling Kassa rukavicom ostavljajući je izuzetno mekom. Kako bi njegujući sastojci mogli doprijeti u dublje slojeve kože, idućih 15 minuta provesti ćete u parnoj kupelji. 

Nakon ispiranja marokanskog crnog sapuna slijedi eksfolijacija koju radimo s pastom načinjenom od mineralne gline i vode s narančinim cvijetom. Postupak eksfolijacije uključuje i kožu lica i vrata, uz jednu iznimku: umjesto gline koristimo tradicionalni Aleppo sapun. Sapun je napravljen po tradicionalnoj Sirijskoj metodi i sadrži maslinovo ulje kao i ulje lovora.

Idući korak čini nanošenje maske s medom i matičnom mliječi na cijelo tijelo. Dok maska njeguje Vašu kožu, terapeut će izmasirati Vaš skalp i oprati kosu. Posljednji korak Charme d’Orient Kraljevskog Hammam iskustva čini ispiranje tijela toplom vodom s mirisnim uljem po Vašem izboru.

Tags

TIJELO

Zatražite konzultacije

Vi ste u središtu pozornosti. Za sve usluge nudimo konzultacije kako bismo saznali više o Vašim potrebama i željama. Transformacija Vaše kože ili tijela počinje ovdje.

Pošaljite upit