Otkrijte Orijentalno putovanje

Krenite na Orijentalno putovanje u RE:CUPERA Wellness & Spa centru.

Tretman započinjemo pilingom od crvenih kristala i mljevenih ljuskica argana. Uklanjanjem odumrlih stanica kože i zadebljanja koja se stvaraju na laktovima ili koljenima, omogućujemo dublje prodiranje hranjivih sastojaka Charme d’Orient kozmetike.
Idućih 60 minuta posvećujemo najugodnijoj rutini koju ste imali prilike iskusiti.  Masaži (30 min) s maslacem od arganovog ulja nagon čega ćemo Vas umotati i ostaviti tako na 30 min kako bi se njegujući proizvodi mogli upiti u kožu.
Tretman uključuje i posebno čišćenje lica i vrata, kao i aplikaciju maske s medom i matičnom mliječi. Ne priskačemo ni skalp, jer tretman uključuje i masažu skalpa s maslacem od arganovog ulja.

Za kraj ćemo Vas obrisati vrućim ručnikom (oshibori), a lice i vrat poprskati s Feničkom vodom. Riječ je o osvježavajućoj maglici koja će Vašu kožu učiniti svilenkasto glatkom.

Tags

TIJELO

Zatražite konzultacije

Vi ste u središtu pozornosti. Za sve usluge nudimo konzultacije kako bismo saznali više o Vašim potrebama i željama. Transformacija Vaše kože ili tijela počinje ovdje.

Pošaljite upit