Više o Hammam tretmanu

Hammam iskustvo Tisuću i jedne noći temeljito će njegovati i hidratizirati kožu tijela i lica.
Tretman započinje 15 minutnim boravkom u parnoj kupelji koja će omekšati Vašu kožu i otvoriti pore. Hammam iskustvo nastavljamo s postupcima eksfolijacije, nanošenja hidratizirajućih obloga i maske.

Eksfolijacija cijelog tijela izvodi se s njegujućim pilingom za tijelo – Alum stone scrub koji sadrži med i matičnu mliječ čija će svojstva nahraniti i obnoviti Vašu kožu. Nakon detaljnog otklanjana odumrlih stanica kože, slijedi nanošenje obloga od mineralne gline, ulja sjemenki datulja te ružine vodice. Ova jedinstvena kombinacija prirodnih sastojaka umiriti će nadraženu kožu i vratiti joj elastičnost. Za to vrijeme na kožu dekoltea, vrata i lica nanosimo masku koja sadrži minerale, med i matičnu mliječ. Maska se preporuča za smanjenje podočnjaka i vraćanje sjaja i gipkosti kože.

Posljednji korak ovog Charme d’Orient Hammam tremtana čini ispiranje tijela toplom vodom u koju ćemo dodati mirisno ulje po Vašem izboru.

Tags

TIJELO

Zatražite konzultacije

Vi ste u središtu pozornosti. Za sve usluge nudimo konzultacije kako bismo saznali više o Vašim potrebama i željama. Transformacija Vaše kože ili tijela počinje ovdje.

Pošaljite upit