Masaže koje će Vas preporoditi!

Tretman tijela



Masaže nisu nikakav luksuz već jako koristan tretman koji će Vam opustiti mišiće i vratiti energiju. Do kraja 2024. nudimo ekskluzivnu ponudu koja se sastoji od 4 masaže po Vašem izboru u trajanju od 50 minuta te jednog Body Mineral tretmana. Cijena ovog regenerirajućeg paketa je 360 eura. Uživajte u odmoru kakvog zaslužujete!

Body mineral tretman

sastoji se od eksfolijacije tijela s pilingom od organskog slanutka. Nakon što isperete piling, terapeut će vas namazati glinenom maskom koja se dodatno miješa s pripadajućim uljem kako bi Vaša koža ostala svilenkasta nakon tretmana.
Terapeut će Vas zatim umotati i ostaviti tako 15 min kako bi se njegujući proizvodi upili u kožu. Posljednji korak ovog Charme d’Orient tretmana je ispiranje maske s toplom vodom u koju smo dodali sezamovo, shea, bademovo ili ulje datulje. Sam postupak odabiranja ulja također ovisi o Vašim potrebama ili preferencijama.

Masaže

Birajte: Tajlandsku, Balijsku, Lomi-Lomi, Shiatsu, Ayurveda, masažu cijelog tijela, masažu za trudnice, Tibetansku, intenzivno opuštanje mišića te RE:CUPERA ritual masaže.
Tajlandska masaža kombinira akupresuru i položaje joge koje terapeut koristi za istezanje. 
Lomi-Lomi masaža idealna je za Vas ako preferirate nježne pokrete.
RE:CUPERA ritual masaže počinje masažom koja budi meridijane tijela, prazni limfne kanale i primjenjuje akupresuru pomoću eteričnih ulja i vrućih himalajskih soli. Detalje o svim ostalim masažama možete pronaći na našoj web stranici ili se obratite našim terapeutkinjama.

Cijena ovog paketa iznosi 360,00 Є.

Booking Forma 2024

POŠALJITE UPIT

RE:CUPERA Wellness & Spa dio je hotela Le Meridien Lav, Split. Jedan je od najvećih wellness centara u Dalmaciji te pruža moderne tretmane ljepote kao što su Med Visage, Med Contour, Mikrodermoabrazija i dr., kao i tradicionalne spa usluge poput bazena, sauna, parne kupelji i masaža.

Posjetite RE:CUPERU i jednostavno se opustite! Naš terapeuti će se pobrinuti za sve drugo.