Laserska epilacija cijelog tijela

Laser za epilaciju

Trajno, bezbolno i sigurno uklonite dlačice laserom na cijelom tijelu!

Redoviti odlasci u salon zbog depilacije mogu predstavljati popriličan vremenski izazov. Osim što su samo privremeno rješenje, klasične depilacije voskom mnogima izazivaju i fizičku nelagodu. Kako nam vrijeme postaje sve oskudniji resurs, posljednjih godina raste popularnost upotrebe lasera u njezi tijela. Sigurnost i vidljivi rezultati nakon samo nekoliko ponavljanja najzaslužniji su faktori njihove sve češće upotrebe.

Više o samom laseru te jedinstvenoj ponudi koju smo pripremili možete pročitati u nastavku.

GP Fast Laser

Lasersko uklanjanje dlaka je medicinski postupak tijekom kojeg diodni laser stvara intenzivnu pulsnu zraku specifične valne duljine (810 + 940 nm), te bezbolno uklanja neželjene dlake. GP Fast Laser, koji se koristi za uklanjanje dlaka u RE:Cupera Wellness & Spa je postao sinonim za sigurnu epilaciju s dugoročnim rezultatima.

Epilacija cijelog tijela

Laserska epilacija cijelog tijela od danas je dostupna u sklopu promotivne ponude koja se sastoji od 6 tretmana za 697,00 €. Tretirati možete bilo koju regiju na tijelu ili se odlučite za više njih.
Ono što trebate znati je kako laser pruža najbolje rezultate kada njime tretiramo tamne dlačice. Idealan kandidat za ovaj tretman je osoba svijetle puti s tamnijim dlačicama. Zašto? Što je dlaka tamnija (tj. ima više melanina), laser može proizvesti i više topline koja će oštetiti stanice dlačica i usporiti rast novih.

Prije nego se odlučite za ovu izvanrednu ponudu, savjetovali bi Vam da nas posjetite u spa centru i dođete na kratke konzultacije. Cilj konzultacija je utvrditi kakve rezultate možete očekivati te kako pravilno njegovati tretiranu regiju prije i nakon svakog tretmana.

Za sve upite možete nam se obratiti putem maila: recuperaspa@lemeridiensplit.com ili popunite dolje prikazani obrazac kako bi Vas naš tim kontaktirao.

Laserska epilacija

UPITI I REZERVACIJE

Napomena: popust je već uračunat na navedene cijene.

RE:CUPERA Wellness & Spa dio je hotela Le Meridien Lav, Split. Jedan je od najvećih wellness centara u Dalmaciji te pruža moderne tretmane ljepote kao što su Med Visage, Med Contour, Mikrodermoabrazija i dr., kao i tradicionalne spa usluge poput bazena, sauna, parne kupelji i masaža.

Posjetite RE:CUPERU i jednostavno se opustite! Naš terapeuti će se pobrinuti za sve drugo.