Djeluju li vaši omiljeni tretmani lica ili samo plaćate pomodnost?

Žena s njegujućom maskom za lice

Kada je održavanje mladolikog izgleda u pitanju (ili pak brisanja postojećih bora) obično prvi izbor budu nekakvi tretmani lica koje obožavaju Kim Kardashian, Kate Middleton, Jennifer Aniston i sl. Pa se na listi mogu naći tretmani pčelinjim otrovom, zlatom, kisikom, matičnim stanicama, različiti pilinzi i naravno sve to ima svoju cijenu. No čak i kada biste imali neograničeni budžet, to ipak ne znači kako trebate odabrati posljednji tretman za koji ste čuli. Privi korak treba biti razumijevanje potreba Vaše kože i oštećenja koja su se na njoj pojavila.

Pomlađivanje lica ne treba biti skupa greška

Pojavom mora novih tretmana, doista se teško odlučiti za jedan određeni i biti siguran kako stvarno pruža rezultate, a ne placebo efekt. I ako sada mislite kako trebate proučavati stručnu literaturu, tražiti najboljeg dermatologa u gradu i onda čekati slobodan termin, imamo dobru vijest – u krivu ste! Rješenje je vrlo jednostavno i krije se pod imenom VISIA Skin Analysis.

Digitalni sustav za analizu kože

VISIA je potpuno bezbolan i brz sustav za analizu kože koji će vam dati detaljne informacije nužne za ispravan odabir tretmana i pravilnu njegu. Sam postupak vrlo je jednostavan: u sustav unesemo vaše godine, spol i tip kože, a vi prislonite svoje lice i sačekate „fotografiju“.  Rezultat će biti analiza bora, pora, UV oštećenja, promjena pigmenta, pojava nepravilnosti, prisutnost bakterija te krvožilne promjene. Osim što ćete dobiti detaljan uvid u sve navedene promjene i prema tome preporučene tretmane, saznat ćete informaciju koja mnoge šokira – godine vaše kože.

Izvor: https://www.canfieldsci.com/imaging-systems/visia-complexion-analysis/

Iskustva korisnika

Jedna od neugodno iznenađenih bila je i naša terapeutkinja Sanja koja je odlučila na sebi isprobati ovaj sustav i benefite koje pruža. Prva analiza pokazala je kako njena koža ima čak 7 godina više nego što bi trebala imati! Uzimajući u obzir rezultate analize i probleme koji su postarili njenu kožu, odlučila se za neinvazivne tretmane mikrodermoabrazijom uz uporabu kozmetike Valmont. Tretmanima mikrodermoabrazije uklanjala je prvi (mrtvi) sloj kože, potaknula staničnu regeneraciju te poboljšala opskrbu tkiva krvi i kisikom. Za potpunu transformaciju lica pobrinuo se Švicarski brend kozmetike Valmont. Od 1985. godine stručnjaci iz Valmonta rade na razvoju najkvalitetnijih anti-age tretmana koji su od nedavno dostupani i u našem centru nadomak Splita.

Sanja sada može ponosno reći kako njeno lice ima dvije godine manje od stvarnog stanja!

Besplatna analiza kože lica

Kako biste bili sigurni u odabir efikasnog tretmana za lice, u našem wellness & spa centru možete besplatno napraviti VISIA analizu prije i nakon tretmana. Sve što trebate napraviti je doći u RE:CUPERU, napraviti svoju prvu analizu kože i sljedeći upute terapeuta rezervirati za vas najbolji tretman. Kako biste bili sigurni da tretmani uistinu daje rezultate možete opet uraditi besplatnu VISIA analizu i uvjeriti se u djelotvornost.

Ako ste pak samo znatiželjni, analizu možete napraviti po redovnoj cijeni od 50,00 € | 376,73 kn.

Leave a Reply