AKTUALNE PONUDEFebruary 16, 2023

Oblikujte tijelo uz pilates reformer i funkcionalni trening

Trening nikada nije bio zabavniji! Vježbajte od ponedjeljka do petka uz vodstvo trenerice Matee Matas i uživajte u brojnim pogodnostima koje smo Vam pripremili.

Pilates reformer

Riječ je o spravi na kojoj možete napraviti preko 500 različitih pokreta i tako oblikovati cijelo tijelo.  Posebno je zahvalna ako ste ozljedili zglob ili ste zbog bilo kojeg razloga limitirani u pokretima. Vježbanje se odvija pod vodstvom trenera koji će Vam prilagoditi svaki pokret kako biste postigli dobru fleksibilnost i izdržljivost mišića bez opterećenja zglobova.
Na treningu mogu biti prisutne maksimalno dvije osobe. Time smo osigurali potpuni fokus trenera na Vaše potrebe i (trenutna) ograničenja.

Funkcionalni trening

Ako ste pak raspoloženi za nešto energičniju vrstu treninga tu je funkcionalni/TRX trening. Korištenjem vlastite težine, slobodnih utega i drugih rekvizita radit ćete na poboljšanju kondicije, razvoju mišića i izdržljivosti. Za razliku od reformera, na funkcionalnom treningu može prisustvovati do 6 osoba.

Re:Form trening

Kombinirajte najbolje od oba svijeta i istovremeno radite na fleksibilnosti i razvoju mišića. 50 minuta treninga provesti ćete uz izmjenično korištenje vlastite težine, pilates reformera i različitih rekvizita koji će vježbanje učiniti zabavnom aktivnosti. Na Re:Form treningu mogu prisustvovati najviše 4 osobe istovremeno.

Raspored

Raspored treninga
Trening se održava od ponedjeljka do petka, u jutarnjem i poslijepodnevnom terminu

Benefiti

Uplatom 8 ili 12 treninga ostvarujete pravo na:

  • Besplatan parking
  • Korištenje ručnika
  • Seca analiza sastava tijela (mjesečno)

Cijena

Pilates Reformer ili Reform: 1 trening | 50,00 €, 8 treninga (2x tjedno) | 150,00 €, 12 treninga (3x tjedno) | 190,00 €.
Functional/TRX: 1 trening | 45,00 €, 8 treninga (2x tjedno) | 93,00 €, 12 treninga (3x tjedno) | 120,00 €.

Mjesečne članarine (od 2 ili 3 treninga tjedno) traju mjesec dana, od datuma uplate te se ne mogu prenositi u novi mjesec. Termini se moraju unaprijed rezervirati te u slučaju nedolaska ili otkazivanja, termin se smatra iskorištenim.

Grupni treninzi

UPITI I REZERVACIJE

RE:CUPERA Wellness & Spa dio je hotela Le Meridien Lav, Split. Jedan je od najvećih wellness centara u Dalmaciji te pruža moderne tretmane ljepote kao što su Med Visage, Med Contour, Mikrodermoabrazija i dr., kao i tradicionalne spa usluge poput bazena, sauna, parne kupelji i masaža.

Posjetite RE:CUPERU i jednostavno se opustite! Naš terapeuti će se pobrinuti za sve drugo.