AKTUALNE PONUDESeptember 21, 2022

ZIMA U ZNAKU RE:CUPERE!

Intezivna masaža tijela

Dosta Vam je žurbe, stresa, obveza i treba Vam opuštanje? Ne brinite, kao i uvijek, osmislili smo za Vas jedan dan čistog hedonizma! Odaberite jedan od dva paketa koja Vam stoje na raspolaganju u uživajte u spa centru uz tretman lica ili tijela.

Re:Energize

Razmazite se od glave do pete odabirom Re:Energize paketa koji uključuje korištenje spa centra (bazen, jacuzzi, ležaljke, termalna zona i teretana) i masažu. Birajte između RE:CUPERA masaže cijelog tijela, Thai, Balinese, Lomi-Lomi, Shiatsu ili Ayurweda masaže.
Cijena Re:Energize paketa s uključenom masažom u trajanju od 50 minuta iznosi 75,00 eura.

Re:Juvenate

Savršena kombinacija profesionalne njege lica i wellnessa. Kao i u prethodnom paketu, osigurali smo Vam korištenje bazena, jacuzzija, termalne zone i teretane, ali uz Valmont tretman lica.
Kako bi tretmanom postigli maksimalan efekt, napravit ćemo Vam analizu kože lica VISIA uređajem. Uređaj nam daje detaljan uvid u stanje kože te pomoću njega vidimo UV oštećenja, prisutnost bakterija u porama, mrlje, bore i dr.

Source Des Bisses tretman lica u trajanju od 45 minuta sastoji se od čišćnjenja lica, eksfolijacije, masaže i nanošenja završne njege koja ovisi o specifičnim potrebama Vašeg lica. Savršen je odabir za dehidriranu i osjetljivu kožu lica.
Cijena Re:Juvenate paketa iznosi 85,00 eura.

Tretmani i Termalna zona u RE:CUPERA Wellness & Spa centru

Jesen 2022

UPITI I REZERVACIJE

Napomena: popust je već uračunat na navedene cijene.

RE:CUPERA Wellness & Spa dio je hotela Le Meridien Lav, Split. Jedan je od najvećih wellness centara u Dalmaciji te pruža moderne tretmane ljepote kao što su Med Visage, Med Contour, Mikrodermoabrazija i dr., kao i tradicionalne spa usluge poput bazena, sauna, parne kupelji i masaža.

Posjetite RE:CUPERU i jednostavno se opustite! Naš terapeuti će se pobrinuti za sve drugo.