AKTUALNE PONUDESeptember 21, 2022

ZIMA U ZNAKU RE:CUPERE!

Intezivna masaža tijela

Dosta Vam je žurbe, stresa, obveza i treba Vam masaža? Ne brinite, kao i uvijek, osmislili smo za Vas jedan dan čistog hedonizma! Mislili smo na sve, od besplatnog parkinga, preko pića dobrodošlice, tretmana, sauna, bazena, baš sve! Dok mi pripremamo još izvanrednih ponuda, provjerite ispod poslasticu koja Vas već danas očekuje.

Re:Energize

Razmazite se od glave do pete odabirom Re:Energize paketa koji uklanja stres i prije nego dođete u spa centar. Kako? Osigurali smo Vam besplatan parking u hotelskoj garaži, a piće dobrodošlice i ukusni snack koji Vas očekuje dodatni su razlozi za dobro raspoloženje.
Nakon što se presvučete u udobni ogrtač i papučice, savjetujemo da istražite Termalnu zonu. Infracrvena sauna s himalajskom soli, Aromatherapy parna kupelj, Finska sauna, grijane ležaljke i Experience tuševi savršen su odabir prije odlaska na 50-minutnu masažu cijelog tijela. Naše terapeutkinje prilagodit će intenzitet Vašim željama kako bi opustili svaki mišić te istodobno stimulirali rad limfnog sustava.
Također, ukoliko želite možete napraviti trening u našem fitness centru prije nego se prepustite terapeutima.

Redovna cijena dnevne ulaznice i 50-minutne RE:CUPERA masaže iznosi 1 130 Kuna, ali od danas u svemu ovomu možete uživati za 73,00 € / 550 Kuna.

Re:Juvenate

Savršena kombinacija profesionalne njege lica i wellnessa. Kao i u prethodnom paketu, osigurali smo Vam besplatan parking, no ovaj put bi savjetovali da odmah krenete s Termalnom zonom i bazenom, a Valmont tretman lica ostavite za kraj. Kako bi tretmanom postigli maksimalan efekt, napravit ćemo Vam analizu kože lica VISIA uređajem. Uređaj nam daje detaljan uvid u stanje kože te pomoću njega vidimo UV oštećenja, prisutnost bakterija u porama, mrlje, bore i dr.
Dok ispijate piće dobrodošlice, naša terapeutkinja će Vam detaljno objasniti problematiku lica te dati preporuku između hidratacijskog i anti-age tretmana.
Valmont facial u trajanju od 45 minuta sastoji se od čišćnjenja lica, eksfolijacije, masaže i nanošenja završne njege koja ovisi o specifičnim potrebama Vašeg lica.

Odabirom Re:Juvenate paketa ostvarujete pravo i na popust prilikom odabira dodatnih usluga:
Tretman ultrazvukom kojim potičemo stvaranje kolagena i elastina, u trajanju od 20 min, za 20,00 € / 150,69 Kuna ili nanošenje Valmont Detox maske za lice za 14,00 € / 105,48 Kuna.

Redovna cijena dnevne ulaznice i Valmont facial tretmana iznosi 1 470 Kuna, a odabirom Re:Juvinate paketa cijena iznosi 87,00 € / 655,50 Kuna.

Tretmani i Termalna zona u RE:CUPERA Wellness & Spa centru

Jesen 2022

UPITI I REZERVACIJE

Napomena: popust je već uračunat na navedene cijene.

RE:CUPERA Wellness & Spa dio je hotela Le Meridien Lav, Split. Jedan je od najvećih wellness centara u Dalmaciji te pruža moderne tretmane ljepote kao što su Med Visage, Med Contour, Mikrodermoabrazija i dr., kao i tradicionalne spa usluge poput bazena, sauna, parne kupelji i masaža.

Posjetite RE:CUPERU i jednostavno se opustite! Naš terapeuti će se pobrinuti za sve drugo.