Body RE:SHAPE program

Med Contour Multipower

Cjeloviti program tretiranja celulita uključuje 6 Med Contour tretmana, Seca analizu sastava tijela, 6 tretmana Preso terapije (30 minuta), 4 anticelulitne masaže (50 minuta) te funkcionali trening dva puta tjedno uz vodstvo trenerice Matee Matas.

U nastavku teksta možete saznati sve što Vas zanima o tretmanima koji su uključeni u ovaj program.

Med Contour Multipower

Riječ je o novom ultrazvučnom uređaju koji neinvazivnom metodom dubinski uklanja celulit i masno tkivo, zateže kožu te oblikuje tijelo. Ovakav učinak moguć je zahvaljujući kombinaciji niske i visoke ultrazvučne frekvencije. Visoku frekvenciju omogućuju dvije snažne glave ultrazvuka integrirane u aplikator, vakuum i posebna sonda za limfnu drenažu. Energija iz dvije ultrazvučne glave spaja se u potkožju i uništava masne stanice bez oštećenja kože ili tkiva.

Preso terapija / Limfna drenaža

Presoterapija je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita i prokrvljenost, ublažava oticanje tkiva te otklanja edeme. Koristi se u procesu mršavljenja i pri uklanjanju celulita zbog učinkovitosti u uklanjanju viška tekućine te uklanjanju otpadnih supstanci iz tijela koje zamjenjuju zdrave hranjive tvari u krvotoku. Za maksimalan učinak idealno je kombinirati limfnu drenažu s Med Contour tretmanima te naravno redovitom tjelovježbom.

Studio za grupne treninge
Med Contour omogućava maksimalne rezultate kada se kombinira uz redoviti trening

Anticelulitna masaža

Ovaj paket uključuje četiri anticelulitne masaže u trajanju od 50 minuta. Za razliku od limfne drenaže, koju radimo uz pomoć posebnog uređaja, masaža se radi ručno što nam omogućava uvid u “problematične” zone na Vašem tijelu i njihovo detaljno tretiranje.

Seca analiza sastava tijela

Neinvazivna medicinska analiza sastava tijela osim masnih naslaga, mjeri tjelesnu težinu, mišićnu masu, postotak vode, BMI, te bazalni i aktivni metabolizam.

Funkcionalni trening

Nešto energičnija vrsta treninga za vrijeme kojeg koristimo vlastitu težinu, utege i druge rekvizite. Trenerica Matea Matas pobrinuti će se da radite na poboljšanju kondicije, razvoju mišića i izdržljivosti. Treninzi su dostupni od ponedjeljka do petka u jutarnjem i poslijepodnevnom terminu u trajanju od 50 minuta.

Odabirom ovog paketa dobivate:

  • 6 x Med Contour tretmana,
  • 1 x Seca analizu sastava tijela,
  • 6 x tretmana Preso terapije (30 minuta),
  • 4 x anticelulitne masaže (50 minuta) te
  • funkcionalni trening dva puta tjedno.
Med Contour program

REZERVACIJE I UPITI

Napomena: popust je već uračunat na navedene cijene.