Spring & Glow beauty tretmani -20%

Facial treatment

Najsuvremeniji beauty tretmani dostupni su ovo proljeće u Re:Cupera Wellness & Spa centru kao dio ekskluzivne ponude za njegu lica. Odabirom Spring & Glow paketa ostvarujete pravo na izvrsne poklone koji će njegovati i Vaše tijelo. Više o ponudi saznajte u nastavku.

Beauty tretmani

Ponuda uključuje: dvije analize kože lica VISIA uređajem, tri tretmana mikrodermoabrazije ili Med Visagea te jedan Valmont Quick Facial tretman s ultrazvukom.

Klijentima pružamo uslugu digitalne analize kože lica, korištenjem VISIA uređaja. Radi se o jednom od najmodernijih uređaja koji naši terapeuti koriste kako biste dobili opsežan uvid u stanje Vaše kože: bore, mrlje, pore, jednakosti kože, porfirini (dokazi bakterija u porama) i UV mrlje. Analizu napravite prije prvog tretmana te nakon zadnjeg kako bi vidjeli postignute rezultate.
Spring & Glow uključuje i beauty tretmane mikrodermoabrazije ili Med Visagea. U ovoj ponudi imate pravo na tri tretmana koja možete kombinirati po vlastitoj želji ili preporuci terapeuta. Oba tretmana su neinvazivna, no mikrodermoabrazija se više koristi za tretiranje ožiljaka, mrlja i začepljenih pora, dok Med Visage daje najbolje rezultate u tretiranju bora.
Valmont tretman lica, u trajanju od 30 minuta, uključuje čišćenje, njegu i ultrazvuk. Svi proizvodi kao i djelovanje ultrazvuka, prilagođavaju se problematici Vašeg lica što znači da možemo dati veći naglasak na anti ageing djelovanje ili hidratizaciju.

Benefiti

Kako beauty tretmani ne bi bili fokusirani samo na lice, omogućili smo Vam i 4 besplatne limfne drenaže (presoterapije) i dnevne spa ulaznice. Presoterapija je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita i prokrvljenost, ublažava oticanje tkiva te otklanja edeme. Tretman presoterapije traje 50 minuta.

Cijena Spring & Glow beauty paketa iznosi 500,00 eura, a do kraja mjeseca svibnja imate pravo na dodatnih 20% popusta.

Booking Forma 2024

POŠALJITE UPIT

RE:CUPERA Wellness & Spa dio je hotela Le Meridien Lav, Split. Jedan je od najvećih wellness centara u Dalmaciji te pruža moderne tretmane ljepote kao što su Med Visage, Med Contour, Mikrodermoabrazija i dr., kao i tradicionalne spa usluge poput bazena, sauna, parne kupelji i masaža.

Posjetite RE:CUPERU i jednostavno se opustite! Naš terapeuti će se pobrinuti za sve drugo.