Laserska epilacija cijelih nogu (1+1)

Laserska epilacija

Zanima Vas je li laserska epilacija pravi odabir za Vas, kako funkcionira i kakvi su efekti? Samo ovaj mjesec, u sklopu jedinstvene ponude, imate priliku iskušati tretman epilacije cijelih nogu i uvjeriti se u djelotvornost.

Ponuda

Do kraja travnja trebate uplati i odraditi jedan tretman laserske epilacije cijelih nogu, po cijeni od 120,00 €, a mi Vam poklanjamo drugi tretman.
Kako je preporuka da se tretmani rade u razmaku od tri tjedna, druga laserska epilacija treba se napraviti do kraja svibnja.

Savjeti i mjere opreza

Ono što trebate znati je kako laser pruža najbolje rezultate kada njime tretiramo tamne dlačice. Idealan kandidat za ovaj tretman je osoba svijetle puti s tamnijim dlačicama. Zašto? Što je dlaka tamnija (tj. ima više melanina), laser može proizvesti i više topline koja će oštetiti stanice dlačica i usporiti rast novih.
Također, kako biste izbjegli neželjene kožne reakcije, potrebno je izbjegavati izlaganje suncu 48 sati prije i 72 sata nakon epilacije.

Booking Forma 2024

POŠALJITE UPIT

RE:CUPERA Wellness & Spa dio je hotela Le Meridien Lav, Split. Jedan je od najvećih wellness centara u Dalmaciji te pruža moderne tretmane ljepote kao što su Med Visage, Med Contour, Mikrodermoabrazija i dr., kao i tradicionalne spa usluge poput bazena, sauna, parne kupelji i masaža.

Posjetite RE:CUPERU i jednostavno se opustite! Naš terapeuti će se pobrinuti za sve drugo.